Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

DamianYukon; ja bym kupił jakiś lepszy model, gdyby nie fakt, iż na samym początku wakacji kupiłem sobie rower za 1999 złotych i skradziono mi go po trzech tygodniach... Dlategoteż cieszę się, że mam na czy jeździć, tym bardziej, że jest to dobry sprzęt [nielicząc amortyzatora]. Maniak; ja uważam, że gięte kierownice są lepsze [ładniejsze i wygodniejsze :D]. Mam pytanie; kiedy Giant stosował w swoich rowerach proste kierownice?

Pozdrawiam, Crackunim. :)

• Mod Team

Crackunim przykładowo modele Xtc (z roku 03') moim zdaniem nie ma róznicy w uzytkowaniu... pozatym kazdy ma inny gust .. ja nie lubie gietych bo mi sie nipodobaja i tyle :-P

Auwo no no ładny masz aparacik :)

EOS 20D i PS. CS2 (orginał ? :grin: )

a pozatym F/2,8 iso:200 i 1/4000s to nie ma prawa zeby nie wyszło ładne foto :wink:

• Mod Team

No obiektywik to masz super :-P wogle fajny sprzecior :D ja aż tak dobrego nie mam

hehe ale spojzalem na zdjecia i odrazu wiedziałm co i jak :)

masz moze jakąs galerie swoją ? chętnie bym zobaczył ile krzesasz z tego canona ;-)

pozdr.

Witam!

Schwefel; ma pytanie, czy hosting na jakim strona była oparta jest płatny, czy darmowy? Mogę zaoferować miejsce na moim koncie Ftp za darmo. Konto spełnia wszytkie wymagania jakie potrzebuje Php Fusion, ponieważ sam używam tego konta na stronę opartą w tym systemie. Konto ma wielkość 100 megabajtów więc mogę odstąpić nawet do 40 megabajtów [z własnego doświadczenia wiem, że na sam tekst i jakieś zdjęcia to w zupełności wystarczy]. Pozatym, jak już wyżej napisałem trochę znam się na tym systemie portalowym, więc chętnie mogę pomóc w tworzyciu layotu na stronę oraz wszytkich innych technicznych rzeczy. Jedyne o co bym prosił w zamian, to reklama mojej strony.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Crackunim.

Pojechałem dzisiaj na obowiązkowy przeglą gwarancyjny ze swoim rowerkiem.

Koleś w serwisie zapytał : "Co ja mam tutaj przeglądać, przeciez tutaj nie ma nic z seryjnego roweru ?! "

Odpowiedziałem mu : "Siodełko sobie przejrzyj" :D:D:D

stronka niby jest a jej nie ma a potem jest :)... whatever ;p. Ja w bike bede sukcesyfnie wszystko zmienial [nawet rame ;p,ale to na koncu ;p] w tym roku byl amor i pedały .. na przyszły szykują się koła i perdoły typu kiera,sztyca,gripy lub napęd[naped zmienie dopiero jak ten zajade ten obecny wiec pewnie jednak nie w przyszlym sezonie bo malo jezdze ;)]

Strona już działa, naszczęście nie straciliśmy żadnych danych z konta :) Gadałem z adminami serwa i mówili, że na razie nie przewidują kolejnej awarii. Auwo co do robienia thema to ja się na tym nie znam, znaczy się na robieniu grafy a wszystkie inne sprawy robimy ja i Tomiko. Oczywiście, że mogę dać linka do Twojej www. Masz jakich banner czy sam link wystarczy :?:

P.S. Hosting jest, że tak powiem po znajomości, więcej nie będę mówił bo to już tajemnica między adminami a mną. na razie jest 150MB bez limitu transferu, jak będzie trzeba więcej to załatwię :wink:

Witam!

Schwefel, na początek małe sprostowanie do twojej wypowiedzi, otóż nie Auwo zaproponował hosting, tylko Ja [Crackunim].. Ale to mniej ważna sprawa. Dobrze, że strona już działa, zarejstrowałem się na niej. Nie dokońca rozumiem twoją odpowiedź, co do layotu, czy chcesz, żebym Ci pomógł, czy nie? Ostatnia sprawa dotyczy mojej reklamy, otóż chciałbym, żeby był to banner, ale niestety moja strona jest ciągle w konstrukcji, dlategoteż, kiedy będzie gotowa, napiszę do Ciebie odnoścnie reklamy.

Witam!

Schwefel, na początek małe sprostowanie do twojej wypowiedzi, otóż nie Auwo zaproponował hosting, tylko Ja [Crackunim].. Ale to mniej ważna sprawa. Dobrze, że strona już działa, zarejstrowałem się na niej. Nie dokońca rozumiem twoją odpowiedź, co do layotu, czy chcesz, żebym Ci pomógł, czy nie? Ostatnia sprawa dotyczy mojej reklamy, otóż chciałbym, żeby był to banner, ale niestety moja strona jest ciągle w konstrukcji, dlategoteż, kiedy będzie gotowa, napiszę do Ciebie odnoścnie reklamy.

[ Dodano: 2005-08-03, 17:02 ]

Witam!

Bardzo przepraszam, za wpisanie dwa razy tego samego postu, proszę o usunięcie tego drugiego.

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam, Crackunim. ;)

Witam!

Karolaq, fajny rowerek, chyba pierwszy tego typu w Klubie Gianta. Ja jednak nie przepadam za tym typem rowerków.. :| Maniak, kiedy zobaczyłem twój rowerek, zamurowało mnie. Sprzęt naprawdę świetny. Napisz o nim coś więcej [co w nim wymieniłeś i na co, a co jeszcze w nim zostało z seryjnego Gianta Terrago]? Napisz też proszę jaki masz model amortyzatora [Rock Shox Pilot XC, czy Rock Shox Pilot SL] i jak się sprawuje, ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem któregoś z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...