Crackunim Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam! DamianYukon; ja bym kupił jakiś lepszy model, gdyby nie fakt, iż na samym początku wakacji kupiłem sobie rower za 1999 złotych i skradziono mi go po trzech tygodniach... Dlategoteż cieszę się, że mam na czy jeździć, tym bardziej, że jest to dobry sprzęt [nielicząc amortyzatora]. Maniak; ja uważam, że gięte kierownice są lepsze [ładniejsze i wygodniejsze ]. Mam pytanie; kiedy Giant stosował w swoich rowerach proste kierownice? Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Pogodziłem dzisiaj moje dwie pasje - rower i fotografia i wyszło mi coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Fajne fotki, musze sobie taki stojaczek sprawić do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam! Auwo; naprawdę świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się pierwsze. Jedyne, co nie podoba mi się w dwóch pozostałych, to fakt iż je przyciąłeś.. Powiedz mi proszę, jakiego aparatu używasz? Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Crackunim przykładowo modele Xtc (z roku 03') moim zdaniem nie ma róznicy w uzytkowaniu... pozatym kazdy ma inny gust .. ja nie lubie gietych bo mi sie nipodobaja i tyle :-P Auwo no no ładny masz aparacik EOS 20D i PS. CS2 (orginał ? :grin: ) a pozatym F/2,8 iso:200 i 1/4000s to nie ma prawa zeby nie wyszło ładne foto :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Maniak, same oryginały - PS tylko do zmniejszania Zapomniałeś dopisać ,że 20D w połączeniu z 70-200/f2,8 L Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 No obiektywik to masz super :-P wogle fajny sprzecior ja aż tak dobrego nie mam hehe ale spojzalem na zdjecia i odrazu wiedziałm co i jak masz moze jakąs galerie swoją ? chętnie bym zobaczył ile krzesasz z tego canona ;-) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Maniak, w moim podpisie są jakieś starsze fotki. Nie mam czasu na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Auwo swietne foty i sprzet! Chciałbym miec takiego Bouldera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Giant Club Site Niestety musisz się zarejestrować na nowo bo strona jest na innym serwerze i wogóle nowa i w innym systemie. Wszyscy członkowie klubu proszeni są o rejestrację pod tym linki nie śmigają ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 W ogóle serw nie śmiga 0 kontaktu z adminami to chyba koniec. Ani nasza strona ani strony moich kumpli na tym serwie nie działają. Trzeba poszukać nowego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam! Schwefel; ma pytanie, czy hosting na jakim strona była oparta jest płatny, czy darmowy? Mogę zaoferować miejsce na moim koncie Ftp za darmo. Konto spełnia wszytkie wymagania jakie potrzebuje Php Fusion, ponieważ sam używam tego konta na stronę opartą w tym systemie. Konto ma wielkość 100 megabajtów więc mogę odstąpić nawet do 40 megabajtów [z własnego doświadczenia wiem, że na sam tekst i jakieś zdjęcia to w zupełności wystarczy]. Pozatym, jak już wyżej napisałem trochę znam się na tym systemie portalowym, więc chętnie mogę pomóc w tworzyciu layotu na stronę oraz wszytkich innych technicznych rzeczy. Jedyne o co bym prosił w zamian, to reklama mojej strony. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Pojechałem dzisiaj na obowiązkowy przeglą gwarancyjny ze swoim rowerkiem. Koleś w serwisie zapytał : "Co ja mam tutaj przeglądać, przeciez tutaj nie ma nic z seryjnego roweru ?! " Odpowiedziałem mu : "Siodełko sobie przejrzyj" :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 2 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ja jak wymienie wszystko co bym chciał seryjna zostanie chyba sama rama :grin: na razie zmieniłem cały napęd teraz sie szykuje na hample . Wogle co z tą stroną giant Club'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 stronka niby jest a jej nie ma a potem jest ... whatever ;p. Ja w bike bede sukcesyfnie wszystko zmienial [nawet rame ;p,ale to na koncu ;p] w tym roku byl amor i pedały .. na przyszły szykują się koła i perdoły typu kiera,sztyca,gripy lub napęd[naped zmienie dopiero jak ten zajade ten obecny wiec pewnie jednak nie w przyszlym sezonie bo malo jezdze ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Strona już działa, naszczęście nie straciliśmy żadnych danych z konta Gadałem z adminami serwa i mówili, że na razie nie przewidują kolejnej awarii. Auwo co do robienia thema to ja się na tym nie znam, znaczy się na robieniu grafy a wszystkie inne sprawy robimy ja i Tomiko. Oczywiście, że mogę dać linka do Twojej www. Masz jakich banner czy sam link wystarczy :?: P.S. Hosting jest, że tak powiem po znajomości, więcej nie będę mówił bo to już tajemnica między adminami a mną. na razie jest 150MB bez limitu transferu, jak będzie trzeba więcej to załatwię :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam! Schwefel, na początek małe sprostowanie do twojej wypowiedzi, otóż nie Auwo zaproponował hosting, tylko Ja [Crackunim].. Ale to mniej ważna sprawa. Dobrze, że strona już działa, zarejstrowałem się na niej. Nie dokońca rozumiem twoją odpowiedź, co do layotu, czy chcesz, żebym Ci pomógł, czy nie? Ostatnia sprawa dotyczy mojej reklamy, otóż chciałbym, żeby był to banner, ale niestety moja strona jest ciągle w konstrukcji, dlategoteż, kiedy będzie gotowa, napiszę do Ciebie odnoścnie reklamy. Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Za pomyłkę sorry :oops: widać śpiący byłem [ Dodano: 2005-08-03, 16:30 ] Pewnie, że możesz zrobić layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam! Schwefel, na początek małe sprostowanie do twojej wypowiedzi, otóż nie Auwo zaproponował hosting, tylko Ja [Crackunim].. Ale to mniej ważna sprawa. Dobrze, że strona już działa, zarejstrowałem się na niej. Nie dokońca rozumiem twoją odpowiedź, co do layotu, czy chcesz, żebym Ci pomógł, czy nie? Ostatnia sprawa dotyczy mojej reklamy, otóż chciałbym, żeby był to banner, ale niestety moja strona jest ciągle w konstrukcji, dlategoteż, kiedy będzie gotowa, napiszę do Ciebie odnoścnie reklamy. Pozdrawiam, Crackunim. [ Dodano: 2005-08-03, 17:02 ] Witam! Bardzo przepraszam, za wpisanie dwa razy tego samego postu, proszę o usunięcie tego drugiego. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 kiedys obiecałam, że dostarcze zdjęcie mojego rowerku - chociaż trochę nie ta grupa, co wasze... ale dałam słowo http://quenye.buzznet.com od razu po armstrongu jakby ktos nie spostrzegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ja odgrzebałem w komputerze fajne zdjęcie mojego rowerku , chociaz nie jest najswiezsze choćby dlatego ze teraz mam juz spd :-D ale zapraszam do obejzenia :wink: Giantów nigdy nie za duzo :grin: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 niom mój tez ma teraz spd... i inne siodło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 PS karolaq fajny smigacz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 i koszyczek ;] [ Dodano: 2005-08-04, 22:36 ] dzieki mi się też twój podoba kiedys się nawet nad takim zastanawialam... ale jak widac zmieniłam zainteresowanie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam! Karolaq, fajny rowerek, chyba pierwszy tego typu w Klubie Gianta. Ja jednak nie przepadam za tym typem rowerków.. :| Maniak, kiedy zobaczyłem twój rowerek, zamurowało mnie. Sprzęt naprawdę świetny. Napisz o nim coś więcej [co w nim wymieniłeś i na co, a co jeszcze w nim zostało z seryjnego Gianta Terrago]? Napisz też proszę jaki masz model amortyzatora [Rock Shox Pilot XC, czy Rock Shox Pilot SL] i jak się sprawuje, ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem któregoś z nich. Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.