Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda wpadłem tutaj przed chwilą, na starość zachciało mi się roweru :D

Na początek chciałbym się przywitać - WITAM SERDECZNIE :D

Pan w sklepie namówił mnie na Giant-a Boulder Disc i w porównaniu do roweru który dostałem na komunię to istne cudo na dwóch kołach ;)

Jestem z Bydgoszczy - będę tutaj wpadał częściej, a teraz idę pośmigać.

Pozdro

no to aż mi głupio zagadnąć... :)

przyglądając się liście waszych maszyn to co ja posiadam chowa się w przedszkolu, ale cóż jak szaleć to szaleć :grin:

prosze o wciągnięcie mnie do klubu

Niedawno nabyłem Sedone 05` i choć może nie jest to formuła 1 to mimo wszystko to GIANT :grin:

pozdrawiam

Do Blue

1)Na jakim serwie jest ta www (ile MB, jaki transfer itp) bo ja moge mieć 150MB na www i nieograniczony transfer, a jak odwalimy jakąś dobrą stronę to będzie więcej MB

2)Nie lepiej dać to na php fusion (mogę to zrobić)

3)zaiste te logo- nie wiem kto robił ale browar mu za to :)

1. To jest serw kumpla Tomiko, chyba nie ma ograniczen bo to po kumpelsku ;p

2. Hmm tomiko sie stronką zajmuje, jak na razie to mi nie dal tam nic zrobic ... bo i sie chyba ze cos zepsuje :D

3. I znowu robota znajomego Tomiko :)

a czemu mnie nie ma na liście ??? przeciez tez ujezdzam Gianta- nieco juz wysłuzonego Coldrocka :?: :?:

[ Dodano: 2005-07-01, 23:20 ]

aha juz wiem- bo mi sie mój sprzęt w profilu nie wyswietla nie wiem czemu - zaraz to sprawdze :sss:

[ Dodano: 2005-07-01, 23:26 ]

i juz sie wyswietla... :mrgreen:

• Mod Team

Jak coś to ja moge troche pomuc przy grafice bo bardzo dużo obrabiam fotografi wiec jak będzie potrzeba jakieś zdjecia podrasować "jestem otwarty" :grin:

Aha prosiłbym zeby na liście do mojego rowerku dopisac ze jest zmodyfikowany . Dzisiaj zamontowałem sobie taki nabytek jak Deore XT na tył i przód :-D

heh :D ja tam zawsze dostawalem tylko drobniaki i ew jak byl jakis odpust czy urodziny to ok 50 zł ;p... jakos sie zylo ;). Teraz sie umowilem z tata i mam troche wiecej tego "kieszonkowego" :D, ale i tak od zawsze potrafiłem oszczedzac i nie wywalać kasy na szajs i glupoty ;p... to dobra zdolnosc bo mozna dlugo zbierac np na rower ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...