karolyfer Napisano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Do tego dopisać np. dlaczego kochamy swojego Giganta itp. :wink: Jak się przyłoże to do wieczora coś napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ja w tym czasie sie popytam kumpli jak porobic poddzialy do pseudo i nazwy bike'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Co prawda wpadłem tutaj przed chwilą, na starość zachciało mi się roweru Na początek chciałbym się przywitać - WITAM SERDECZNIE Pan w sklepie namówił mnie na Giant-a Boulder Disc i w porównaniu do roweru który dostałem na komunię to istne cudo na dwóch kołach Jestem z Bydgoszczy - będę tutaj wpadał częściej, a teraz idę pośmigać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam dolaczam sie mam yukona '04 (troche zmodernizowany ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Przy okazji, gdyby trzeba było jakieś fotki strzelić w Bydgoszczy i okolicach, to jestem otwarty. Mogą się przydać na stronkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dziś na strone dodalem skrypt pogody i galerie, ale mamy mały problem, zdjecia moze wrzucac tylko admin. Wiec prosze wysyłać foty do mnie na e-mail. tomasz_xc@tlen.pl Serdecznie podrawiam Tomiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Potrzebuje chetnych do pomocy przy stronce, potrzebuje grafików, osoby które potrafią jPortal Ja się zgłaszam do robienia wszystkiego w jportalu Ale zamiast jportala proponuje php-fusion jest szybszy i nie zawodny. Grafiki nie umiem niestety robić to trzeba grafika szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Panie i Panowie co tutaj tak cicho ? Ja zbyt wiele do powiedzenia nie mam poza tym, że jestem pod wrażeniem mojej nowej zabawki - Sidi Action SRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
set Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no to aż mi głupio zagadnąć... przyglądając się liście waszych maszyn to co ja posiadam chowa się w przedszkolu, ale cóż jak szaleć to szaleć :grin: prosze o wciągnięcie mnie do klubu Niedawno nabyłem Sedone 05` i choć może nie jest to formuła 1 to mimo wszystko to GIANT :grin: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 moze juz slepne, ale nigdzie nie moge doszukac sie adresu wspominanej strony :roll: jest juz takowy :?: jak tak licze na Was :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 http://www.giantclub.mtraper.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Do Blue 1)Na jakim serwie jest ta www (ile MB, jaki transfer itp) bo ja moge mieć 150MB na www i nieograniczony transfer, a jak odwalimy jakąś dobrą stronę to będzie więcej MB 2)Nie lepiej dać to na php fusion (mogę to zrobić) 3)zaiste te logo- nie wiem kto robił ale browar mu za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 1. To jest serw kumpla Tomiko, chyba nie ma ograniczen bo to po kumpelsku ;p 2. Hmm tomiko sie stronką zajmuje, jak na razie to mi nie dal tam nic zrobic ... bo i sie chyba ze cos zepsuje 3. I znowu robota znajomego Tomiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 a czemu mnie nie ma na liście ??? przeciez tez ujezdzam Gianta- nieco juz wysłuzonego Coldrocka :?: :?: [ Dodano: 2005-07-01, 23:20 ] aha juz wiem- bo mi sie mój sprzęt w profilu nie wyswietla nie wiem czemu - zaraz to sprawdze :sss: [ Dodano: 2005-07-01, 23:26 ] i juz sie wyswietla... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jak coś to ja moge troche pomuc przy grafice bo bardzo dużo obrabiam fotografi wiec jak będzie potrzeba jakieś zdjecia podrasować "jestem otwarty" :grin: Aha prosiłbym zeby na liście do mojego rowerku dopisac ze jest zmodyfikowany . Dzisiaj zamontowałem sobie taki nabytek jak Deore XT na tył i przód :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 2 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 qrde ale nas jest, już 38 zarejestrowanych użytkowników Gianta p.s. zaistaaaa stronaaaa :!: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 UFFFF!!! Sesja zakończona! Rok zaliczony! WRACA ROWER!!! na dobry początek łikendowa wyprawka - 70 km w jedną stronę było extra!!! p.s. gdyby człowiek jeszcze nie musiał pracować ... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 takto ma przynajmniej kase na ROWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 takto ma przynajmniej kase na ROWER Very Happy Dokładnie A tak muszę czekać do urodzin, wigilii itp żeby coś większego dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 heh ja tam zawsze dostawalem tylko drobniaki i ew jak byl jakis odpust czy urodziny to ok 50 zł ;p... jakos sie zylo . Teraz sie umowilem z tata i mam troche wiecej tego "kieszonkowego" , ale i tak od zawsze potrafiłem oszczedzac i nie wywalać kasy na szajs i glupoty ;p... to dobra zdolnosc bo mozna dlugo zbierac np na rower ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 a Mieciu to sie wogole na 4um juz nie odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soluk Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A ja jestem nowy na forum ale tez mam Gianta 8) wciagnijcie mnie na liste. Na stronce juz sie zarejestrowalem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=56720201 Fajna 8) chociaż wolałem wcześnejszą czarną wersję Jakby ktoś znalazł więcej info o niej to będe wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Malowania brzydszego to już nie mogli zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Na żywo będzie ładniejszy 8) wystarczy porównać rowery Gianta na żywo i na zdjęciach na ich stronie. Czasami nawet kolory są inne :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.