Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

To mnie tutaj też dopiszcie- Giant GSR 400 '95 zmodernizowany:

- przerzutka przód- LX '92 (trzyma się lepiej niż zeszłoroczne modele ;-))

- przerzutka tył- LX' 98 (j.w.)

- manetki- LX '98 (w.j.w.)

- kaseta- STX RC 8-speed (czeka ją modernizacja ;-))

- hample- Acera '00

PS: Fajnie jest być w dwóch klubach ;-)

Pozdrówko ALL BIKERSI :) 8)

• Mod Team

Ooo mnie też dopiszcie , ja też chcem :grin:

Giant Terrago 05' -jak na razie wszystko fabryczne dołozone tylko to co widać na zdjęciu .

W planie :

-deore XT na tył :-D

-karbonowa kierka

A tutaj zdjęcia :

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=...ew&image=523666

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=...ew&image=523665

giant8eg.jpg

Jeszcze pokombinuje. To takie logo klubu na szybko (bardzo) :wink: Aha mogę pomóc w robieniu strony klubu - moje gg w profilu :mrgreen: Aaa ten adres co widnieje na logo to w każdej chwili może być klubowy - na razie wchodzi na nasz temat na forum ale wszystko można zmienić. Alias darmowy i bez reklamówek.

Troszke niezrozumiałem :oops: Nie, myślałem że chłopcy jeszcze adresu nie mają i w ogóle jeszcze nic niegotowe ale po zrobienu tego zagadał do mnie klubowicz Tomiko i wszytsko się wyjaśniło :) Stronka jest w robocie ale juz mozna odwiedzać. Tylko z tym adresem to by było dobrze był jak by był krótszy taki jak na tym logo/banerku moim bo aktualny jest jak dla mnie dlugaśny ale nie wiem czy mogę pisać :wink: Niech się twórcy strony wypowiedzą. Ten adres :arrow: www.giant.4.pl kieruje na razie do tego tematu forum jak już pisałem. Jak komuś to przeszkadza to niech do mnie piszę to się usunie to ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...