Tooreck Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ufff cos mi opera nie za bardzo loguje. Ten post powyzej to jestem ja jeszcze raz witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witamy na forum i w klubie Tooreck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ja nie z tego klubu ale witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 20 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Nom jako "prezes" heheh WITAM ... a tak wogole to wydawalo mi sie ze przynajmniej jeszcze 2 urzytkowinkow ma gianty.... co z wami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Ma Mieciu :wink: ale jakoś nie chce tu zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_c8 Napisano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 ja tez mam w jednym se swoich bryczek rame gianta!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 No wkoncu!!! ja mam Gianta to juz moj drugi giant a na osiedlu z kolesiami to mamy tylko gianty i lacznie ze mna to by sie uzbieralo z szesc Giantow. tak wiec jestem w klubie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Sierpnia 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 sorry, dopiero teraz zauważyłem ten temat i wreszcie widzę, że powstał klub gianta hyhyhy. Poza tym moi starzy mogliby jeszcze tutaj dołączyć. Też jeżdżą na nich - zarazili się ode mnie To o czym tu nawiojać. ? Moze trochę historii tej marki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justynka Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Przygarnijcie do klubu także mnie :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 WItamy w naszych skromnych progach! :) 1-st Girl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Sierpnia 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 no... mamy dziewczynę w klubie... a oni nie mają... (?) :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 eee chyba u kellysa jest ktos ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ja to chyba wogóle nie założe bo Merid na forum chyba z 2 lub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ja to chyba wogóle nie założe bo Merid na forum chyba z 2 lub 3 to tak jak Gary Fisher'ow :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Chyba założe sobie club i sam będę do siebie pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 O bidny alvarek jest sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 eej ja mam gianta ... moge do klubu? mogeeee .... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 dobry, to jak dobrze licze jesteś 7 lub 10 gdyby policzyć moją żonę i rodziców Miecia :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 moj kuzyn tez jezdzi na giancie zrobimy jutor liste zrzeszonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Myślę że ani moja żona ani Miecia rodzice nie są zrzeszeni ponieważ nie są zarejestrowani. A więc Mieciu dawaj rodziców przed kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 no to nieźle, a trek silniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Niesądzę, może Author? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Zrzeszeni: 1.Blue 2.fryta 3.Tooreck 4.piotrek_c8 5.Ghostwell 6.Mieciu 7.Justynka 8.dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.