Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

giant-rincon-disc.jpg

mój sprzęt: Giant Rincon '04

Przy okazji: Witam! - to mój pierwszy post. W tle, na monitorze widać moje ulubione forum, które czytam już od jakiegoś czasu, ale właśnie postanowiłem się zarejestrować. :)

Napisano

czesc torn! :) gripy chyba nieorginalne? czy to nie author?

ps. fryta to wez mnie zapisz do tego calego giant klubu, wahalem sie (nie ma podzialow miedzy bajkerami) ale jednak trzeba promowac marke :D

Napisano
czesc torn! :) gripy chyba nieorginalne? czy to nie author?

Nope, to Titec, kupione za jakieś 40zł. Oryginalne starły i podarły się bardzo szybko.

Napisano

ps. fryta to wez mnie zapisz do tego calego giant klubu, wahalem sie (nie ma podzialow miedzy bajkerami) ale jednak trzeba promowac marke :)

na jakim modelu śmigasz?

Napisano

kurcze, zniknelo mi z opisu :D

na xtc 3 2004 rok, plus wymienilem juz sporo czesci (korbe, lancuch, kasetke dalem deorke lx, sztyce i kiere amoeba itd. itd. :) )

Napisano

Ten delikwent na gorze(tomiko) to mój młodszy brat :grin:

PS: Ma taki sam rower jak ja:D:D:D:D ale moj bedzie lepszy:P:P:P:P:P

Napisano
Witam Giant-owców!

Zgłaszam czwartą Sierrę A.D. 2005 do klubu. Moja srebrne strzała to 23" potwór z Lęborka.

Pozdrawiam

Witamy srebrną strzałę z Lęborka :twisted:

Napisano
Witam Giant-owców!

Zgłaszam czwartą Sierrę A.D. 2005 do klubu. Moja srebrne strzała to 23" potwór z Lęborka.

Pozdrawiam

Witamy srebrną strzałę z Lęborka :twisted:

hehe 23" potwor, hyhy, to ja mam chyba monstrum :P w takim razie :)

ano witamy witamy :). przy okazji to poprosze dopisac przy mnie symbol cali, dziekuje :)

Napisano

właśnie niech każdy z klubowych forumowiczów dopisze w sprzęcie rozmiar ramy jak ma możliwość :) i wtedy może poukładamy to do listy :)

Napisano

ta... tez mam takie wrazenie :)... kurde ale dziwnie bo słysze tylne koło ... tak jakbym supermarketowka jechał :/. Wczesniej tego nie bylo i byl cichutki. Wiecie dobrze co slychac jak przejedzie kolo was makrokesz... to takie cos mi sie wydobywa z rowerca tylko ze troche ciszej.... piasta??????

PS. Tomiko widze ze mostek zmieniles :]

Napisano

taa...tylko ze to słychac nawet jak przestane obracac pedałami ;P. Lancuch odpada :)... chociaz i tak wyraznie glosniej chodzi na finish line niz na starym graficie :).... moze za słabo smaruje alko kiego :)

Napisano

o kurde.. i ja narzekam ze mam za duza rame jak mam 19" przy 172 cm .... :). BTW mostek przed kupnem jeszcze zmieniłeś?

Napisano

Fajny :] Co to za oponki i ile kosztuja??

Dzisiaj skonczylem pisac liste moich przeróbek w rowerze ktore planuje zrobic w najblizszym czasie.

Amorek: Sr Sountou Axon Drl - 400zł

Hamulce: Shimano Deore LX - 180zł

Koła: Spinnergy MTB Carbon - 800zł na allegro

Korba: Truvativ Iso -Flow - 120zł

Pedały: Ritchey SPD - 130zł

Licznik:) - Sigma BC1200 - 70zł

Na pierwszy ogien ida koła:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...