karolyfer Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chodziło raczej o bardziej dostępne rowery :wink: EDIT - Przygarniemy, przygarniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gozdziu Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Slyszalem, ze tutaj wszyscy to jak jedna wielka rodzina i nie mylilem sie! Dziekuje za fajne przyjecie i mimo, ze przejechalem dopiero 300 km w ciagu 14 dni od zakupu roweru to czuje sie swietnie i chce przesmigac kolejne 3000 po asfalcie, sciezkach i bezdrozach! Hehe ale fajne forum! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dziekuje za fajne przyjecie i mimo, ze przejechalem dopiero 300 km w ciagu 14 dni od zakupu roweru to czuje sie swietnie i chce przesmigac kolejne 3000 po asfalcie, sciezkach i bezdrozach! nie wazne czy 300 czy 3000... liczy sie ze lubisz jezdzic i chcesz to robic... :-) a do tego masz Giant'a :grin: :grin: Hehe ale fajne forum! no ba... najlepsze i najfajniejsze :-) :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Slyszalem, ze tutaj wszyscy to jak jedna wielka rodzina i nie mylilem sie!Hehe ale fajne forum! :grin: ah jak to miło słyszeć :grin: witaj Giant'erze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiur Napisano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Hm mam taki jeden niesmialy pomysl, ale nie bede na razie zakladal nowego tematu, tylko sie spytam Was drodzy klubowicze Wiec przegladajac sobie ramki, natknalem sie na XtC z 2005 roku. Prawde mowiac od razu dostalem na jej punkcie obsesji maniaka Czy myslicie ze ja warto kupic? Bo ja mam ogromny za do swojej o brak uchwytow na tarcze z tylu. A tam nie dosc ze takowe sa to jeszcze mam kilka innych bajerow. Jak ja "znajdujecie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak masz kaskę to bierz - wypasiona rama i PIĘKNA :-D Jak nie to może Iguana ;-) Wie ktoś czy Iguana ma geometrię XtC czy nie :?: Na kilku stronach pisali że tak, a na innych że nie :eek: [ Dodano: 2005-06-02, 15:07 ] Byłbym zapomniał :oops: STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, niech żyje, żyje nam ........ a kto :?: Nasz szanowny prezes Blue P.S. @Fryta - bo Ty jedyny z modów się tu udzielasz dołącz ten post do poprzedniego ;-) [ Dodano: 2005-06-02, 15:10 ] O jak fajnie że samo się dokleja :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremlin Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie Mogę się zapisać do klubu ?? Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem roweru na ramie Giant Terrago FS 02. Rower jest składany w kwietniu 2005 i póki co jestem nim zachwycony tu są 2 foty - www.slanak.republika.pl Napiszcie mi czy wam się podoba bo ja jestem bardzo zadowolony ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Gozdziu -> Yukon to swietny wybor . Jak Ci sie jezdzi? Co sadzisz o oponach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie SmileMogę się zapisać do klubu Very Happy ?? Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem roweru na ramie Giant Terrago FS 02. Rower jest składany w kwietniu 2005 i póki co jestem nim zachwycony Very Happy tu są 2 foty - Witam w naszym gronie. W razie pytań pisz do mnie. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 qrde jest nas dopiero 19, gdzie reszta , włazić do nas 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, niech żyje, żyje nam ........ a kto :?: Nasz szanowny prezes Blue Hehe wielkie dzieki ;D. Z okazji urodzinek tata dolozyl mi sie do kasku ;D. Pienkniutki niowiutki MET a-tomo ;]. Jeszcze raz dzieki dla wszystkich ktorzy pamietali[dostalem kilka m@ili z zyczeniami ]. Pozdrawiam Blue . PS. Nie 19 a 20 mnie jakos nigdy do listy nie dopisywali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruce Dee Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak masz kaskę to bierz - wypasiona rama i PIĘKNA :-D Jak nie to może Iguana ;-) Wie ktoś czy Iguana ma geometrię XtC czy nie :?: Na kilku stronach pisali że tak, a na innych że nie :eek: Jak wybierałem rower to też czytałem że ma (i zdało mi się że to ta sama rama co Xtc). Ale wydaje mi się że jest jednak cięższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zrobione, były mój prezesie :wink: , tylko przypomnij na czym śmigasz :wink: - nie chce mi się szukać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja ja ja jesce ja tez mam giant :D iguane ale zmodernizowany (nepęd) super rowerek bardzo sobie go chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaragoza Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dołączam jako weteran. Ktoś ma starszego Gianta? :cool: Jak nie to zostanę starostą klanu 23. Zaragoza; Giant Cadex CFM4 (kupiony 23 IV 1996, a model chyba z 1995!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulfly Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Masz gdzieś fotke tego modelu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaragoza Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Na specjalne życzenie Soulfly, oto on. Trochę się wstydził, bo błotem się dziś usmarował (gdzie on jeździł, przecież od tygodnia nie padało!...), ale w końcu się zgodził pozować. Rama- trzy rury z przodu są węglowe, tylny widelec CrMo. Z przodu też był sztywny widelec CrMo, ale w końcu zamieniłem na Bombera- ciężki, ale dobry. Rama jest duża, ale ja też niemały :cool: Jak widzicie (lusterko, zapięcie, lampka tylna) dokonuję profanacji i często jeżdzę po asfalcie. Z tyłu mam XTRa z odwróconą sprężyną, kupiłem go po świetnej cenie w strefie bezcłowej w Andorze (Bombera i kilka innych rzeczy też). Działa ok, ale ostatnio zmieniłem kółka na jakieś tani szmelc i zaczęło piszczeć :-? Z ciekawostek- pół roku temu ułamała mi się śruba w siodełku podczas jazdy i miałem wielkie szczęście, że mi się sztyca nie wbiła w tyłek, bo bym wyglądał tak: :shock: Teraz dopasowałem śrubę od... okna! Ale szyb'owiec to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jak na staruszka nieźle się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 qrde fajny ten Bomber taki oldskulowy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Rower prezesa : http://kangus.republika.pl/Rower/rower3.JPG http://kangus.republika.pl/Rower/rower4.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 zes dobral tlo do zdiec, niech cie licho zaragoza: bardzo mi sie podoba twoj rower. widac ze jezdzisz nim nie od wczoraj po tej kupie malych przerobek zwiekszajacych komfort czy uzytecznosc. a asfalt to zadna profanacja, asfalt to piekne podloze dla naszych giancikow. mozna rozwinac skrzydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiur Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Heh podoba mi sie ten bomber stary co go ktos tu dawal Eh ja ostatnio mam szczescie do wypadkow na moim Giancie... Za kazdym razem jak jade na angielski to cos sobie robie. Juz dwa razy mialem kapcia (rzecz jasna w tym samym kole, po zmianie detki, a co ), niedawno wlecialem w krzaki, a w miniony piatek wlecialem na latarnie i cos mi sie odrobinme kiera wgniotla :/ Poza tym mam troche zcentrowana obrecz z tylu i trza bezie wymienic. Ale rowerek jakos sie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja dzisiaj pięknie zabłociłem Giancika :niach: ale jutro go wykąpe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A ja czekam na ten dzień kiedy zakupie bomberka ETA albo RS'a Psylo. Ja dobrze pójdzie to będę go miał za 2 tyg. i jeszcze tylko przewieść do Polski i tylko śmigać przez wakacje,jesień,zimę do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 A to mój mieszczuch na samie Giant Kings Park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.