Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszalem, ze tutaj wszyscy to jak jedna wielka rodzina i nie mylilem sie!

Dziekuje za fajne przyjecie i mimo, ze przejechalem dopiero 300 km w ciagu 14 dni od zakupu roweru to czuje sie swietnie i chce przesmigac kolejne 3000 po asfalcie, sciezkach i bezdrozach!

Hehe ale fajne forum! :grin:

Dziekuje za fajne przyjecie i mimo, ze przejechalem dopiero 300 km w ciagu 14 dni od zakupu roweru to czuje sie swietnie i chce przesmigac kolejne 3000 po asfalcie, sciezkach i bezdrozach!

nie wazne czy 300 czy 3000... liczy sie ze lubisz jezdzic i chcesz to robic... :-) a do tego masz Giant'a :grin: :grin:

Hehe ale fajne forum!

no ba... najlepsze i najfajniejsze :-) :niach:

Hm mam taki jeden niesmialy pomysl, ale nie bede na razie zakladal nowego tematu, tylko sie spytam Was drodzy klubowicze :P

Wiec przegladajac sobie ramki, natknalem sie na XtC z 2005 roku. Prawde mowiac od razu dostalem na jej punkcie obsesji maniaka :D Czy myslicie ze ja warto kupic? Bo ja mam ogromny za do swojej o brak uchwytow na tarcze z tylu. A tam nie dosc ze takowe sa to jeszcze mam kilka innych bajerow. Jak ja "znajdujecie"?

Jak masz kaskę to bierz - wypasiona rama i PIĘKNA :-D Jak nie to może Iguana ;-) Wie ktoś czy Iguana ma geometrię XtC czy nie :?: Na kilku stronach pisali że tak, a na innych że nie :eek:

[ Dodano: 2005-06-02, 15:07 ]

Byłbym zapomniał :oops:

STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, niech żyje, żyje nam ........ a kto :?: Nasz szanowny prezes Blue :D

P.S. @Fryta - bo Ty jedyny z modów się tu udzielasz :P dołącz ten post do poprzedniego ;-)

[ Dodano: 2005-06-02, 15:10 ]

O jak fajnie że samo się dokleja :-D

Witajcie :P

Mogę się zapisać do klubu :D ?? Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem roweru na ramie Giant Terrago FS 02. Rower jest składany w kwietniu 2005 i póki co jestem nim zachwycony :D tu są 2 foty - www.slanak.republika.pl

Napiszcie mi czy wam się podoba :D bo ja jestem bardzo zadowolony ;D

Pozdrawiam

STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, STO LAT, niech żyje, żyje nam ........ a kto :?: Nasz szanowny prezes Blue  :D  

Hehe wielkie dzieki ;D. Z okazji urodzinek tata dolozyl mi sie do kasku ;D. Pienkniutki niowiutki MET a-tomo ;]. Jeszcze raz dzieki dla wszystkich ktorzy pamietali[dostalem kilka m@ili z zyczeniami :D].

Pozdrawiam

Blue :D.

PS. Nie 19 a 20 :P mnie jakos nigdy do listy nie dopisywali :P.

Jak masz kaskę to bierz - wypasiona rama i PIĘKNA  :-D Jak nie to może Iguana  ;-) Wie ktoś czy Iguana ma geometrię XtC czy nie :?: Na kilku stronach pisali że tak, a na innych że nie  :eek:  

Jak wybierałem rower to też czytałem że ma (i zdało mi się że to ta sama rama co Xtc). Ale wydaje mi się że jest jednak cięższa.

Na specjalne życzenie Soulfly, oto on. Trochę się wstydził, bo błotem się dziś usmarował (gdzie on jeździł, przecież od tygodnia nie padało!...), ale w końcu się zgodził pozować.

Rama- trzy rury z przodu są węglowe, tylny widelec CrMo. Z przodu też był sztywny widelec CrMo, ale w końcu zamieniłem na Bombera- ciężki, ale dobry.

Rama jest duża, ale ja też niemały :cool:

Jak widzicie (lusterko, zapięcie, lampka tylna) dokonuję profanacji i często jeżdzę po asfalcie.

Z tyłu mam XTRa z odwróconą sprężyną, kupiłem go po świetnej cenie w strefie bezcłowej w Andorze (Bombera i kilka innych rzeczy też). Działa ok, ale ostatnio zmieniłem kółka na jakieś tani szmelc i zaczęło piszczeć :-?

Z ciekawostek- pół roku temu ułamała mi się śruba w siodełku podczas jazdy i miałem wielkie szczęście, że mi się sztyca nie wbiła w tyłek, bo bym wyglądał tak: :shock:

Teraz dopasowałem śrubę od... okna! Ale szyb'owiec to nie jest.

cfm4_1.jpg

cfm4_2.jpg

zes dobral tlo do zdiec, niech cie licho :P

zaragoza: bardzo mi sie podoba twoj rower. widac ze jezdzisz nim nie od wczoraj po tej kupie malych przerobek zwiekszajacych komfort czy uzytecznosc. a asfalt to zadna profanacja, asfalt to piekne podloze dla naszych giancikow. mozna rozwinac skrzydla :)

Heh podoba mi sie ten bomber stary co go ktos tu dawal :P

Eh ja ostatnio mam szczescie do wypadkow na moim Giancie... Za kazdym razem jak jade na angielski to cos sobie robie. Juz dwa razy mialem kapcia (rzecz jasna w tym samym kole, po zmianie detki, a co :) ), niedawno wlecialem w krzaki, a w miniony piatek wlecialem na latarnie i cos mi sie odrobinme kiera wgniotla :/ Poza tym mam troche zcentrowana obrecz z tylu i trza bezie wymienic. Ale rowerek jakos sie trzyma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...