WILU Napisano 24 Maja 2005 Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 No cześć. Od wczoraj na forum, od 21.03.05 na Iguanie, od czterech lat aktywnie na rowerze + moja dziewczyna na Rinconie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Szef powraca elllo all gdzieś był Troche spoznione .... eee no wiecie szkola... wracam zaraz...wlsanie szykuje kaske na jakies ciuszki do roweru ... nie wiem tlyko czy sluchawki neck + okulary da sie polaczyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Maja 2005 Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam szefa. Trochę porządku tu wprowadziliśmy ale klub dalej istnieje i będzie istaniał do puki Giant będzie produkował biki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 to i mnie dopiszcie Giant Rincon 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 fryta chyba mnie pomyliłeś z Karolyferem :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 To nie ja, ja tylko kopiuj - wklej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 e...e..e panie Fryta i DaRochee ja też powinienem mieć MOD na końcu bo nie mam seryjnego osprzętu Przerzutka przod SH C050, tył Sram 4.0, a korba Altus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 hehe. wczoraj wracalismy metrem z lasu to pieknie wygladalo 4 gianty oparte jeden o drugiego normalnie rowerowi bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 wczoraj wracalismy metrem z lasu Trochę mi wstyd za was. Inne rowerki pocinają sobie rowerówką a wy tłuczecie się metrem :lol: Rower służy do jeżdżenia a nie do wożenia się metrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 wczoraj wracalismy metrem z lasu Trochę mi wstyd za was. Inne rowerki pocinają sobie rowerówką a wy tłuczecie się metrem :lol: Rower służy do jeżdżenia a nie do wożenia się metrem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mógłbyś uściślić swój komentarz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 28 Maja 2005 Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 dobra, dobra, te 80 km wczoraj zrobilem. nie jestem juz pierwszej mlodosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 29 Maja 2005 Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 e...e..e panie Fryta i DaRochee ja też powinienem mieć MOD na końcu bo nie mam seryjnego osprzętu to sobie Karol napisz w sprzęcie MOD i już będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 29 Maja 2005 Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 hehe. wczoraj wracalismy metrem z lasu to pieknie wygladalo 4 gianty oparte jeden o drugiego normalnie rowerowi bracia za wożenie rowerów metrem powinniście dostać od Gianta jakieś gratisy, promocje etc. w końcu jakby nie patrzeć reklama firmy :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulfly Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hmmm chciałbym wstąpiuć do Giant Bicycles Club Od miesiaca mam Gianta Sierre i w miesiac 500km walnołem Wystarczy by wstapic do klubu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ważne że masz Gianta i modlisz się do niego :niach: a powaznie - Witaj w klubie! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam w klubie. Panowie straszne nudy tutaj zapanowały Co myślicie o tym biku ze strony głównej Giant Polska, chodzi mi o MCM na karbonowej ramie. Moje zdanie to bike na bardzo przyzwoitym osprzęcie ale tej ramie nigdy bym nie zaufał. Szkoda, że Giant nie podaje wagi swoich bików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulfly Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ważne że masz Gianta i modlisz się do niego :niach: a powaznie - Witaj w klubie! ;-) No baa dwa razy dziennie rano i wieczorem grzecznie paciorek a czasami odprawiam z nim czarne msze na szczytach podjazdów :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Co myślicie o tym biku ze strony głównej Giant Polska, chodzi mi o MCM na karbonowej ramie. ogladalem go w salonie... taki sobie jak dla mnie... nie stac mnie na wymienianie ramy co sezon wiec o weglowych moge zapomniec (nawet na pierwsza mnie nie stac a co dopiero na wymianie jej co roku)... wole dobre i sprawdzone starsze XtC albo tegoroczne NSR 3 w tej samej albo zblizonej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Maja 2005 Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja zbieram kaske na ramke NRS'a jak dobrze pójdzie to może na przyszły sezon będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Soulfly witaj w klubie, kiedyś Cie chyba widziałem na alejach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Widze ze w klubie mamy duzo giant rincon-ow 2004 ...czy posiadacze moogli by podac mase swoich bike-ow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Rincon to chyba najpopularniejszy Giant Kto kładzie najładniejsze spawy i robi najładniejsze główki ramy :?: Oczywiście GIANT :-D Oglądałem już wiele rowerów i pod względem wyglądu i "pancerności" nic nie dorównało XtC. P.S. Moja "główka" coprawda bez FF ale i tak ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kto kładzie najładniejsze spawy i robi najładniejsze główki ramy :?: Cannondale :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gozdziu Napisano 31 Maja 2005 Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Rowniez smigam na Giancie i sprawia mi to duzo radosci! Mam nadzieje, ze przygarniecie kolejnego poczatkujacego rowerzyste! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.