Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Szef powraca :D:) elllo all :D

gdzieś był :P:D

Troche spoznione .... eee no wiecie szkola... ;) wracam zaraz...wlsanie szykuje kaske na jakies ciuszki do roweru ... nie wiem tlyko czy sluchawki neck + okulary da sie polaczyc :P.

wczoraj wracalismy metrem z lasu

Trochę mi wstyd za was. Inne rowerki pocinają sobie rowerówką a wy tłuczecie się metrem :lol: Rower służy do jeżdżenia a nie do wożenia się metrem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe. wczoraj wracalismy metrem z lasu to pieknie wygladalo 4 gianty oparte jeden o drugiego  

normalnie rowerowi bracia

za wożenie rowerów metrem powinniście dostać od Gianta jakieś gratisy, promocje etc. w końcu jakby nie patrzeć reklama firmy :niach:

Witam w klubie.

Panowie straszne nudy tutaj zapanowały :)

Co myślicie o tym biku ze strony głównej Giant Polska, chodzi mi o MCM na karbonowej ramie. Moje zdanie to bike na bardzo przyzwoitym osprzęcie ale tej ramie nigdy bym nie zaufał. Szkoda, że Giant nie podaje wagi swoich bików.

Co myślicie o tym biku ze strony głównej Giant Polska, chodzi mi o MCM na karbonowej ramie.

ogladalem go w salonie... taki sobie jak dla mnie... nie stac mnie na wymienianie ramy co sezon wiec o weglowych moge zapomniec (nawet na pierwsza mnie nie stac a co dopiero na wymianie jej co roku)... wole dobre i sprawdzone starsze XtC albo tegoroczne NSR 3 w tej samej albo zblizonej cenie...

Rincon to chyba najpopularniejszy Giant ;) Kto kładzie najładniejsze spawy i robi najładniejsze główki ramy :?: Oczywiście GIANT :-D Oglądałem już wiele rowerów i pod względem wyglądu i "pancerności" nic nie dorównało XtC.

P.S. Moja "główka" coprawda bez FF ale i tak ładna

0531203430x9td.th.jpg

0531203456x2kq.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...