fununited Napisano 16 Maja 2005 Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 tutaj fotka mojego Sprzętu - kto chce może oblukać http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=7636 pozdrawiam [ Dodano: 2005-05-17, 00:03 ] Dzięki za to że mnie z hukiem nie wywaliliście :wink: . Fakt, stoją koło siebie Giancik i Meridka, czyli do czasu zmiany ramy w 'żony Giancie' jestem tak jakby właścicielem tego Gianta(wspólnota majątkowa ) a u mnie odwrotnie - ja na Giancie a żona na Meridzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 19 Maja 2005 Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 i gdzie zapowiadana lista?? jakos znalezc nie moge, albo zle szukam :?: ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Maja 2005 Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Lista jest zrobiona tak jak mówiłem ale z racji że cały czas dopisywani będę nowi członkowie przydało by się ja "przykleić" na początku czy końcu tematu. Admin albo Mod mile widziany, bo ja nie mam uprawnień żeby to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 20 Maja 2005 Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 20 Maja 2005 Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC :shock: zmusiles mnie aby spojrzec (nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz) do katalogu GIANTA :-P Czy oderwac oczy mozna czy nie to zalezy jak jezdzisz, ale kolorek ma faktycznie wypasiony.Jedynie czego sie czepiam to to iz mogliby pomyslec nad wiekszymi tarczami - masywniej by wygladal 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Maja 2005 Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC Shocked Już gdzieś na forum to pisałem i teraz to powtórzę. JEST TO MÓJ WYMARZONY BIKE. Ta niespotykana barwa lakieru i osprzęt. Tylko tylni amor trochę badziewny ale zawsze można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 JEST TO MÓJ WYMARZONY BIKE no to nic tylko zbierac kase, w przyszlym roku dadza w najlepszym przypadku modyfikacje tego modelu 8) Ta niespotykana barwa lakieru To prawda. Kolorek jest wypasisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 tylko że kolor już może być nie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 no wlasnie i tu mamy bol 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Schwefel do tej naszej listy proponowałbym jeszcze model Gianta dopisać po myślniku jak to np. zrobiłeś z Dużym Markiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Wedle życzenia :wink: Ci co nie mają napisanego modelu bika albo chcą się zapisać do naszego clubu niech piszą na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a że tak zapytam to taki internetowy klub czy coś śmigacie razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiur Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chyba bardziej internetowy bo przeciez nie mieszkamy w tym samym miescie wszyscy Ale kiedys sie mozna zastanowci nad zjazdem Giant AC ----> NO ja z niego mam amortyzator (Psylo XC) i tez mi sie b podoba. Fajny jest jeszcze ten granatowy XtC, pamietam jak nie moglem od niego oczu oderwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 no całkiem miło było by się gdzieś zjechać - tyle Giantów w jednym miejscu :lol: moiże kiedyś uda się zgrać terminy :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Pogadam z organizatorami warszawskiej Masy to może byśmy zrobili jakąś ogólną na całą Polskę :grin: P.S. przydałby się tu jakiś MOD bo trochę zamieszania jest z tą listą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Ano przydał, przydał, ale już na Giancie nie jeżdzę :wink: A naszego admina na liście nie macie? :mrgreen: Cofnijcie się do początku tego wątku, a nie drugą listę tworzycie :wink: Będę mógł Wam pomóc, ale musicie wysłać mi na priv wszystkich odnalezionych przez was czynnych użytkowników, a nowo przyjęci niech zapodają w temacie WYRAŹNIE na czym jeżdzą i że są nowi - nie mam czasu notować kto jest nowy a kto jest już na liście. Schwefel bądź szefem grupy i przypominaj mi o wklejeniu nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Jest jeszcze jedna sprawa czy robimy liste aktywnych członków czy nie. Bo widzę że wielu już tu dawno nie zaglądało i nie wiadomo jakie teraz bajki mają. Tą kwestię poddaje pod głosowanie, każdy niech się wypowie. Ci co do mnie pisali w sprawie klubu będą podani do Fryty a reszta niech się sama organizuje albo pisze do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 wszystkich od początku - jak ktoś nie będzie zaglądał to "umrze smiercią naturalną" że tak powiem. takie moje zdanie jest. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ja bym zrobil aktuwnych tylko... a raczej tych co teraz sie dopisuja... jak ktos dawno nie zagladal to pewnie jzu go to nie interesuje.. a jak go zainteresuje to szybko napisze do Fryty lub Schwefela i bedzie na liste wciagniety :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anubis Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chcialem zaznaczyc swoje uczestnictwo w klubie gianta... jezdze na rinconie 2004... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willys76 Napisano 22 Maja 2005 Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chcialem zaznaczyc swoje uczestnictwo w klubie gianta... jezdze na TERRAGO z roku 2004 Sorry ANUBIS Że pożyczyłem od ciebie parę słow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 23 Maja 2005 Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wydaje mi się, że na forum jest jeszzce troche osób z Giantami, więc trzeba ich zwerbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Maja 2005 Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dobry pomysł bierzemy się za rekrutację. Można też zrobić reklamę typu takiego jak mam w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroani Napisano 23 Maja 2005 Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ja mam Giant Warp DS2 Tuning ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 24 Maja 2005 Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Siema Chce wstąpic do klubu. Jeżdze na Giancie Rinconie 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.