Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj fotka mojego Sprzętu - kto chce może oblukać

http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=7636

pozdrawiam

[ Dodano: 2005-05-17, 00:03 ]

Dzięki za to że mnie z hukiem nie wywaliliście :wink: .  

Fakt, stoją koło siebie Giancik i Meridka, czyli do czasu zmiany ramy w 'żony Giancie' jestem tak jakby właścicielem tego Gianta(wspólnota majątkowa :P )

a u mnie odwrotnie - ja na Giancie a żona na Meridzie ;)

Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC :shock:

zmusiles mnie aby spojrzec (nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz) do katalogu GIANTA :-P

Czy oderwac oczy mozna czy nie to zalezy jak jezdzisz, ale kolorek ma faktycznie wypasiony.Jedynie czego sie czepiam to to iz mogliby pomyslec nad wiekszymi tarczami - masywniej by wygladal 8)

JEST TO MÓJ WYMARZONY BIKE

no to nic tylko zbierac kase, w przyszlym roku dadza w najlepszym przypadku modyfikacje tego modelu 8)

Ta niespotykana barwa lakieru

To prawda. Kolorek jest wypasisty

Chyba bardziej internetowy bo przeciez nie mieszkamy w tym samym miescie wszyscy :) Ale kiedys sie mozna zastanowci nad zjazdem :)

Giant AC ----> NO ja z niego mam amortyzator (Psylo XC) i tez mi sie b podoba. Fajny jest jeszcze ten granatowy XtC, pamietam jak nie moglem od niego oczu oderwac ;)

Ano przydał, przydał, ale już na Giancie nie jeżdzę :wink:

A naszego admina na liście nie macie? :mrgreen:

Cofnijcie się do początku tego wątku, a nie drugą listę tworzycie :wink:

Będę mógł Wam pomóc, ale musicie wysłać mi na priv wszystkich odnalezionych przez was czynnych użytkowników, a nowo przyjęci niech zapodają w temacie WYRAŹNIE na czym jeżdzą i że są nowi - nie mam czasu notować kto jest nowy a kto jest już na liście.

Schwefel bądź szefem grupy i przypominaj mi o wklejeniu nowego

Jest jeszcze jedna sprawa czy robimy liste aktywnych członków czy nie. Bo widzę że wielu już tu dawno nie zaglądało i nie wiadomo jakie teraz bajki mają. Tą kwestię poddaje pod głosowanie, każdy niech się wypowie. Ci co do mnie pisali w sprawie klubu będą podani do Fryty a reszta niech się sama organizuje albo pisze do mnie.

ja bym zrobil aktuwnych tylko... a raczej tych co teraz sie dopisuja... jak ktos dawno nie zagladal to pewnie jzu go to nie interesuje.. a jak go zainteresuje to szybko napisze do Fryty lub Schwefela i bedzie na liste wciagniety :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...