DaRochee Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 mi sie nie wyświetla towja fota Sierry :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Mi się pokazuje PS: Super rowerek :!: tylko zdejmij odblask z przodu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 i siedzi czlowiek w domu i nie wie... w telewizor sie gapic, czy w rower jedno co mam ostro do gianta (na szczescie nie mojego, choc i tu mogliby popracowac): czemu tak slabo maluja ramy. wiecej zycia! na razie to tylko rincony mi sie podobaly bodajrze sprzed roku albo dwoch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 w jakim sensie slabo? rozumiem, ze malo zamaszystosci, a za duzo konserwatywnosci? bo w sumie sie domyslam, ze o to chodzi. A faktycznie, przydaloby sie troche wiecej polotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 dokladnie w tym sensie. srebro, szarosc, zimne kolory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 mi się tam podoba ten kolor w przeciwienstwie do czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 hehe to sa wlasnie gusta dla mnie czerwony i czarny to jedyne kolory dla wyscigowych tak samochodow jak i rowerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jak już gdzieś keidyś napisałem "gust jest jak nic nie wyszło , każdy ma swój" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 mi sie nie wyświetla towja fota Sierry Sad To wez skopiuj adres obrazka i otworz w nowym panelu/oknie. Mnie na forum tez niektorych fotek nie wyswietla :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no sam tak zrob i zobacz ze sie nie wyswietla...wrzuć jeszcze raz i daj linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ajajaj mi dziala masz link http://img190.echo.cx/my.php?image=0410151107x2cs.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 noo odrazu lepiej, postarałeś się :D dzieki :-D jaki to rozmiar ramy :?: bo ja mam L czyli 21, a Ty chyba masz rozmiar M co :?: moja Sierra ostatnia fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja mam 19 " nie pisze L ani M tylko 19" ale widzialem w sklepie z oznaczeniem L i wygladal na 19". Ile masz wzrostu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 około 190 i mam L-ke idealna dla mnie i to jest 21 bo XL to 23 a wyzszych rozmiarów nie ma przeciez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja 174cm i 19" i leciutko (nogi mam jak modelka :grin: ) przyduza ale jeszcze urosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no to spoko rower - inwestycja na przyszłość :grin: a w tym wieku co masz teraz to za rok czy dwa ten rozmiar będzie dla Ciebie idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Maja 2005 Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba rozkęcić się panowie i panie bo Author'y nas wyprzedzą w pisaniu postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiur Napisano 9 Maja 2005 Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja moge pomoc rozkrecic, wczoraj sie zarejestrowalem i nawet sie nie skapnalem ze jest taki temat No wiec moj Giant to Boulder SE z 2004 (czerwony), dosyc mocno przerobiony. Wlozylem w niego troche kasy czego nie zaluje: Prawie caly osprzet (Altus) wymienilem (Deore / Deore LX). Niedawno zaopatrzylem sie tez w nowy amor (Psylo XC), a co za tym idzie przednia paiste (bo amor na sztywna oske) i hamulec tarczowy (bo byl bez piwotow). niestety hamulec b slaby (Alivio, mechanicznyu), ale gdybym chcial kupic lepszy to musial;bym sie tez zaopatrzyc w nowa manetke (bo mam klamkomanetki Deore) a ten alivio obsluguje moje. W srode odbieram rower i zarzuce jaies fotki BTW dla Warszawiakow, polecam serwis na Spójni (dealer Gianta). M.in. dlatego ze sprzedali mi wspomniany juz amortyzator i paiste DAngerous Mike w cenie samego amortyzatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witamy w klubie 8) i czekamy na foty :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 nie czytalem jeszcze calego temtu (bo jak zobaczylem ile to stron ma to sie przerazilem) ale z tytulu wnioskuje ze tu moje miejsce... Ta wiec dolaczam do klubu wraz z moim XtC 3 z roku 2004 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 BTW dla Warszawiakow, polecam serwis na Spójni (dealer Gianta). M.in. dlatego ze sprzedali mi wspomniany juz amortyzator i paiste DAngerous Mike w cenie samego amortyzatora W kwestii polecenia czy też nie to dodam, że nie polecam servisu Gianta na Bartoka. Oni już wiedzą czemu. P.S. Jasiur jaka dzielnica i ulica tego servisu na "Spójni" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Klub Gianta... Też mam Giancika Rincon 2003 ale do dzisiaj została z niego tylko rama, kiera i mostek a reszta wymieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ale rama jest Gianta tak wiec czlonkostwo zostaje uznane :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 10 Maja 2005 Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ale rama jest Gianta tak wiec czlonkostwo zostaje uznane :lol: no ba, przede wszystkim o to chodzi, bo co innego jak nie rama, chyba nie bidon czy koszyk :lol: pozdro Gianty :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 11 Maja 2005 Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To ja wpisuje żone na liste bikerów z Giantem :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.