Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że tu wszyscy zrzeszeni :D To może ja też bym się dołączył?

Muszę się przyznać że zarzekałem się ostro że gianta nie kupię (bo drogie są), ale tak połaziłem sobie jednego pięknego dnia po sklepach, wieczorem biłem się ostro z myślami i następnego dnia pojechałem jednak kupić. Stoi właśnie u mnie w pokoju i nie mogę się nim nacieszyć. A najgorsze że pogoda jest nie sprzyjająca... kiedy wreszcie będą te upały co podobno mają przyjść ?!

A i jeszcze coś apropos giantów. Mam kilku znajomych którzy jeżdżą na scottach i kazali mi scotta kupić i pod żadnym pozorem gianta :)

no, troche sie wyrozniam w tlumie :D. Wlasnie wrocilem ze sklepu ze lsniacym czarnym rowerkiem moim. wypas, wreszcie mam odpowiednio duzy rower. przez ostatnie 4 lata jezdzilem na jakims victusie... bleee niegdy wiecej :)

ja też, ja też jeździłem na victusie. I muszę przyznać że był całkiem niezły w porównaniu do waganta na łysych oponach (pierowtnie to nie były slicki) i bez tylnego hamulca... Co prawda pod koniec zupełnie się posypał osprzęt, ale rama i kierownica były całe.

P.S. Legitymację dostanę? :P

ja też, ja też jeździłem na victusie. I muszę przyznać że był całkiem niezły w porównaniu do waganta na łysych oponach (pierowtnie to nie były slicki) i bez tylnego hamulca... Co prawda pod koniec zupełnie się posypał osprzęt, ale rama i kierownica były całe.

ano tu sie musze zgodzic z Toba, jedyna dobra rzecza w tym victusie byla rama. Reszta byla do niczego...

Gość makus

no i znowu snieg napadal w szczecinie a mam taka ochote na rowerek trza bedzie na narty sie przejsc chyba... kiedy wiosna juz ją chce :wink:

w Poznaniu tez wuchta sniegu :/. Chociaz slonca dzisiaj tez nie brakuje. moze gdybym nie musial pisac pracy maturalnej (sic!) to bym sobie na bike'a wyszedl. BTW, myslalem o tym czy by sobie nie kupic na przyszla zime jakichs opon na snieg (z kolcami czy cos w tym guscie)

• 4 tygodnie później...

No to ja dokonuje pelnej aktywacji :D w klubie oto spec. mojej fury :

Rama : Giant Sierra 19" Dreamsilver

Amor : SR Suntour XC60

Korba : Shimano FC-TY40

Manetki: Sram 4.0

Przrzutka tył : Sram 4.0

Przerz. p. : Shimano C050

Łańcuch : KMC

Kaseta : Sram 3.0 ósemka

Piasty : Joytech - czarne alu

Hamulce : v-ki Tektro

Obrecze : czarne alu

szprychy : czarne

sztyca : Kalin

siodło : Giant

klamki : czarne alu

licznik : Echowell Mate 2 - 8 funkcji

opony : Kenda 1.95"

mostek : alu czarny

kiera : gięta, alu, czarna

suport : VP

pedały : VP

stery : VP

i cała reszta typu linki, pancerze odblaski, dzwonek ( odkręcony)

:twisted:

a czy ktos ma tu Yukona model 2005? Bo chcialem sie dowiedziec czy tez ma problem z oponkami (hutchinson scorpion 2,0), jak ja. Tzn. nie tyle problem, co pewna niedogodnosc na asfalcie, przy predkosciach powyzej 20-25 km/h wibruje kierownica. Fajnie tez to czuc jak sie prowadzi rower obok siebie, kierownica tak lekko podskakuje na biezniku :D. Ale to tylko na asfalcie, w terenie oponka zajefajna :D

Heh DaRochee ja mam inna korbe niz ty :D Shamano :D nie sunrace. Opony nie budza zaufania :? na lekkim zwirze z piaskiem juz raz wyjechalem z zakretu ale sie nic nie stalo, a na asfalcie to troszke zwalniam przed zakretem zeby nie uciekly kolka :x A wstarym biku mam no-name 7 letnie i sa o dziwo jeszcze OK :-o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...