Mruce Dee Napisano 9 Marca 2005 Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Widzę że tu wszyscy zrzeszeni To może ja też bym się dołączył? Muszę się przyznać że zarzekałem się ostro że gianta nie kupię (bo drogie są), ale tak połaziłem sobie jednego pięknego dnia po sklepach, wieczorem biłem się ostro z myślami i następnego dnia pojechałem jednak kupić. Stoi właśnie u mnie w pokoju i nie mogę się nim nacieszyć. A najgorsze że pogoda jest nie sprzyjająca... kiedy wreszcie będą te upały co podobno mają przyjść ?! A i jeszcze coś apropos giantów. Mam kilku znajomych którzy jeżdżą na scottach i kazali mi scotta kupić i pod żadnym pozorem gianta no, troche sie wyrozniam w tlumie . Wlasnie wrocilem ze sklepu ze lsniacym czarnym rowerkiem moim. wypas, wreszcie mam odpowiednio duzy rower. przez ostatnie 4 lata jezdzilem na jakims victusie... bleee niegdy wiecej ja też, ja też jeździłem na victusie. I muszę przyznać że był całkiem niezły w porównaniu do waganta na łysych oponach (pierowtnie to nie były slicki) i bez tylnego hamulca... Co prawda pod koniec zupełnie się posypał osprzęt, ale rama i kierownica były całe. P.S. Legitymację dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 10 Marca 2005 Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam w Giant The Best Bikes Club. Jedyną legitymacją jaka nas przedstawia jest nasz ROWEREK. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 10 Marca 2005 Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 ja też, ja też jeździłem na victusie. I muszę przyznać że był całkiem niezły w porównaniu do waganta na łysych oponach (pierowtnie to nie były slicki) i bez tylnego hamulca... Co prawda pod koniec zupełnie się posypał osprzęt, ale rama i kierownica były całe. ano tu sie musze zgodzic z Toba, jedyna dobra rzecza w tym victusie byla rama. Reszta byla do niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 no i znowu snieg napadal w szczecinie a mam taka ochote na rowerek trza bedzie na narty sie przejsc chyba... kiedy wiosna juz ją chce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Śnieg napadał ale super pogoda teraz jest w Szczecinie, słonko nieźle daje , jakbym miał już rower to bym sobie pojeździł :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 w Poznaniu tez wuchta sniegu :/. Chociaz slonca dzisiaj tez nie brakuje. moze gdybym nie musial pisac pracy maturalnej (sic!) to bym sobie na bike'a wyszedl. BTW, myslalem o tym czy by sobie nie kupic na przyszla zime jakichs opon na snieg (z kolcami czy cos w tym guscie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 13 Marca 2005 Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ja tam byłem dzis na rowerku ciezko było w topniejacym śniegu ale ok 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Szef powraca elllo all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Szef powraca elllo all gdzieś był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Na rowerze był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 hehe chyba na maratonie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 No to ja dokonuje pelnej aktywacji w klubie oto spec. mojej fury : Rama : Giant Sierra 19" Dreamsilver Amor : SR Suntour XC60 Korba : Shimano FC-TY40 Manetki: Sram 4.0 Przrzutka tył : Sram 4.0 Przerz. p. : Shimano C050 Łańcuch : KMC Kaseta : Sram 3.0 ósemka Piasty : Joytech - czarne alu Hamulce : v-ki Tektro Obrecze : czarne alu szprychy : czarne sztyca : Kalin siodło : Giant klamki : czarne alu licznik : Echowell Mate 2 - 8 funkcji opony : Kenda 1.95" mostek : alu czarny kiera : gięta, alu, czarna suport : VP pedały : VP stery : VP i cała reszta typu linki, pancerze odblaski, dzwonek ( odkręcony) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 No to może i ja bym się podłączył pod tą ideę klubu Gianta . Wcześniej jeździłem na Meridzie kalahari 580 ale to nie był jednak właściwy bike dla mnie. Więc zakupiłem najtańszego fulla Gianta – Bouldera i po zmianach (cały osprzęt + 2 amory) chodzi pięknie. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 a wiec witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 karolyfer witam w klubie Gianta i w klubie Sierry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Ahoj kurde ta Sierra to chyba sama jezdzi tak sie na niej latwo podjezdza :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No miodzio a jak tam opony standard Kenda, nie boisz sie wchodzić w zakręty :?: :twisted: Tylko uważaj na korby po 2.500 zajechałem środkową zębate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 a czy ktos ma tu Yukona model 2005? Bo chcialem sie dowiedziec czy tez ma problem z oponkami (hutchinson scorpion 2,0), jak ja. Tzn. nie tyle problem, co pewna niedogodnosc na asfalcie, przy predkosciach powyzej 20-25 km/h wibruje kierownica. Fajnie tez to czuc jak sie prowadzi rower obok siebie, kierownica tak lekko podskakuje na biezniku . Ale to tylko na asfalcie, w terenie oponka zajefajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Heh DaRochee ja mam inna korbe niz ty Shamano nie sunrace. Opony nie budza zaufania :? na lekkim zwirze z piaskiem juz raz wyjechalem z zakretu ale sie nic nie stalo, a na asfalcie to troszke zwalniam przed zakretem zeby nie uciekly kolka :x A wstarym biku mam no-name 7 letnie i sa o dziwo jeszcze OK :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 hahaha, shamano... :lol: :lol: :lol: rozumiem, ze przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Nie przypadkiem Bylo przeciez " " to tak dla odmiany zeby nie pisac sh*tmano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ale jaka to szitmano korba, ale na pewno lepiej niżjak byś miał Sunraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 O wlasnie taka : http://www.shimano-europe.com/cycling/cata...phtml?pid=10487 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Karolyfer, a może jakieś fotki nowej maszyny ?? :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A może, może :grin: fotka jest do kitu ale macie napaleńcy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.