Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie prosiłem o żadne potwierdzenie a mimo wszystko przysłali je, I wiecie co na te maile nie odpisuje maszyna tylko człowiek bo poprosiłem aby przysłali mi jeszcze jakiś gadżet i odpisali ze Katalog wyślą ale niestety z powodu iż aktualnie żadnych gadżetow nie mają więc nie mają możliwości mi przysłać.

Szkoda.

Ale mimo wszystko że osobiście ktoś zainteresował się i odpisał na maila.

a ja juz studiuje najnowszy katalog w domku. przyszedł w czwartek wiec czekalem 3 dni  :shock:

...ja też już studiuje nowy katalog Gianta

:grin: właśnie dostałem, dziś popołudniu :-o listonoszka przyniosła a czekałem aż 5 dni :D

Dostał ktos z was jeszcze ten katalog ?? Ja pisałem jakiś tydzień temu i nic nie dostałem do tej pory :?

[EDIT] - odnośnie błedów na forum - jak przeglądałem ten temat to nie było posta DaRochee, a teraz już go widze (był napisany kilka dni wcześniej) :roll:

Ich strata, nie dostane katalogu to nie kupie Giant'a i nie zarobią icon_wink.gif icon_twisted.gif

Ja tam i tak wezme :( Thomash moze IB Touareg z "real'a" za 899 zl, ma on rapidy altus, acere z tylu, kasete no-name 21, przednia piaste shimano pod tarcze, jakas lipna tarcze i amor, no i aluminiowa rame jakas, sisa z przodu a wiecej nie pamietam. Jak odwiedze wspomniany wczesniej sklep to spytam sprzedawce o jakies parametry tego "czegos", jakies latwe pytanka zadam :grin: . Lubie tak posprawdzac wiadomosci sprzedawcow :twisted: , przed kupnem nagrywarki jak chodzilem po sklepach to zadawalem klopotliwe pytanka :twisted: :lol: :-D

Gość makus

Witam:)

Wpadałem tu kilka razy nawet mam jeden topic hehe. Wkoncu mam rowerek Giant'a. Moge sie zapisac do klubu bardzo prosze:D

pozdr:)

Gość makus

nio baa Giant the best:P hehe dzis zrobiłem próbna jazde nowym nabytkiem po śniegu juz wytrzymac nie mogłem, rowerek spoko sie sprawował :grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...