thomash Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Widać Giant dba o klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ja nie prosiłem o żadne potwierdzenie a mimo wszystko przysłali je, I wiecie co na te maile nie odpisuje maszyna tylko człowiek bo poprosiłem aby przysłali mi jeszcze jakiś gadżet i odpisali ze Katalog wyślą ale niestety z powodu iż aktualnie żadnych gadżetow nie mają więc nie mają możliwości mi przysłać. Szkoda. Ale mimo wszystko że osobiście ktoś zainteresował się i odpisał na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A oni tak każdemu wysyłają jakieś gadżety jak sie do nich napisze ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A czy gadżetem może być nowy rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A czy gadżetem może być nowy rower ? Niestety, tylko rama... :lol: :lol: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 21 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a ja juz studiuje najnowszy katalog w domku. przyszedł w czwartek wiec czekalem 3 dni :shock: ...ja też już studiuje nowy katalog Gianta :grin: właśnie dostałem, dziś popołudniu :-o listonoszka przyniosła a czekałem aż 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dostał ktos z was jeszcze ten katalog ?? Ja pisałem jakiś tydzień temu i nic nie dostałem do tej pory :? [EDIT] - odnośnie błedów na forum - jak przeglądałem ten temat to nie było posta DaRochee, a teraz już go widze (był napisany kilka dni wcześniej) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 25 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ja nie dostalem jeszcze a pisalem do nich 16 lutego i nic :evil: listonosz byl ale nic nie mial katalogopodobnego :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 26 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Chłopaki może limit już wyczerpali :shock: :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ich strata, nie dostane katalogu to nie kupie Giant'a i nie zarobią :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 26 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ich strata, nie dostane katalogu to nie kupie Giant'a i nie zarobią :twisted: Nawet mnie nie denerwuj :!: :shock: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ich strata, nie dostane katalogu to nie kupie Giant'a i nie zarobią icon_wink.gif icon_twisted.gif Ja tam i tak wezme Thomash moze IB Touareg z "real'a" za 899 zl, ma on rapidy altus, acere z tylu, kasete no-name 21, przednia piaste shimano pod tarcze, jakas lipna tarcze i amor, no i aluminiowa rame jakas, sisa z przodu a wiecej nie pamietam. Jak odwiedze wspomniany wczesniej sklep to spytam sprzedawce o jakies parametry tego "czegos", jakies latwe pytanka zadam :grin: . Lubie tak posprawdzac wiadomosci sprzedawcow :twisted: , przed kupnem nagrywarki jak chodzilem po sklepach to zadawalem klopotliwe pytanka :twisted: :lol: :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 1 Marca 2005 Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam:) Wpadałem tu kilka razy nawet mam jeden topic hehe. Wkoncu mam rowerek Giant'a. Moge sie zapisac do klubu bardzo prosze:D pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Marca 2005 Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A ja dalej nie dostałem jeszcze żadnego katalogu od nich a pisałem już ze 3 razy :/ PS. Witam kolege ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 4 Marca 2005 Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam:)Wpadałem tu kilka razy nawet mam jeden topic hehe. Wkoncu mam rowerek Giant'a. Moge sie zapisac do klubu bardzo prosze:D pozdr:) No więc witamy w klubie. Życze owocnej eksploatacji roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 6 Marca 2005 Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 hello Giantowcy W statystykach naszego fotum nasz temat "Giant the best bikes club" jest w TOP 10 najaktywniejszych tematow. hehe nieżli jesteśmy co :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makus Napisano 7 Marca 2005 Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 nio baa Giant the best:P hehe dzis zrobiłem próbna jazde nowym nabytkiem po śniegu juz wytrzymac nie mogłem, rowerek spoko sie sprawował :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 7 Marca 2005 Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 to sie tez dopisze, a co . W piatek bylem w sklepie i wplacilem 500zl zaliczki na Yukon'a. Nie mieli mojego rozmiaru i musza sprowadzic . Jak juz bedzie to dam znac Yukon '05, rozmiar 25, kolor wypasny czarny Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 7 Marca 2005 Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Duzy marku strasznie wielki twój Yukon :grin: Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam kolegów z G. Duży rozmiar bo i Marek nie mały .... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 No to raczej nikt ci roweru nie ukradnie, bo mało kto na niego może wsiąść i odjechać :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 no, troche sie wyrozniam w tlumie . Wlasnie wrocilem ze sklepu ze lsniacym czarnym rowerkiem moim. wypas, wreszcie mam odpowiednio duzy rower. przez ostatnie 4 lata jezdzilem na jakims victusie... bleee niegdy wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Hehe :lol: no to mamy sposob na zlodziei : rama 30" :grin: i skladana drabinka do wchodzenia na niego no i ochraniacz na .... :-D coby sie nic nie uszkodzilo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 huehu, i jeszcze podwojny mostek, albo kierownica z ukrainy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 8 Marca 2005 Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Dobre będzie ważne żeby Duzy Marek jeździł na tym Yukonie nikt inny :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.