DaRochee Napisano 23 Października 2004 Udostępnij Napisano 23 Października 2004 O miło kolejny człowiek do nas 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 24 Października 2004 Udostępnij Napisano 24 Października 2004 rośniemy w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daras Napisano 5 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 To ja tez pomimo,ze jestem nowy chciałbym do klubu nalezec :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 5 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Ależ niema sprawy im wiecej tym lepiej witaj :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MLYN Napisano 7 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Ja mam Univege:/ Ale bede Miał mongoose :mrgreen: Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 ja mam gianta i sie moge do kluby przylaczyc!!!!!!!!!!! z checia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yjsok Napisano 13 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 oooooooo dobrze sie sklada bo ja tez mam GIANTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A ja wybiegne w przyszlosc i sie zapisze rowniez . Na pewno kupie Gianta a najprawdopodobniej bedzie to Rincon 2004 ewentualnie Rincon 2004 Disc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witamy w clubie wszystkich i zycze aby rowerki nigdy Was nie zawiodly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 "Witamy w clubie wszystkich icon_biggrin.gif i zycze aby rowerki nigdy Was nie zawiodly" A jakże miałyby zawieść w końcu to Giant'y :mrgreen: :wink: P.S. Ostatnio zainteresowal mnie jeden Gray Fisher, musicie mnie nawrocic :mrgreen: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Pastorów tutaj niema :mrgreen: ale nawracam Cie uzytkowniku tego forum abyś pisał tutaj i jużzostał czyli - Giant - the best bikes Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Kazdy moze dostać nowy katalog Giant'a za free wystarczy wejsc na strone gianta wysłać maila z danymi teleadresowymi i katalog bedzie dostarczony do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 ...a więc bierem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A ta strona to.... ? bo nie wiem na jakiej szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Kazdy moze dostać nowy katalog Giant'a za free wystarczy wejsc na strone gianta wysłać maila z danymi teleadresowymi i katalog bedzie dostarczony do domu. No bo Giant dba o klienta :mrgreen: nie tak jak inne firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No to nie będe gorszy i tez sobie zamówie , możliwe że będe kupował Gianta więc przyda się katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 16 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Padło pytanie o strone?? :-? Giant Prosze bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 ...witamy w klubie thomash (mam nadzieję)!! :-D :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 ...witamy w klubie thomash (mam nadzieję)!! :-D :twisted: Również mam nadzieje Będzie to albo klub Gianta, albo GF , tylko żeby sie wojna nie rozpętała :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Zamowilem katalog Powinien przyjść za tydzień (tak odpisali w mailu) :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Zamowilem katalog Powinien przyjść za tydzień (tak odpisali w mailu) :-D Serio???? Mi nic nie odesłali :?: :!: :!: :roll: :-? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Mi też nie, może dlatego że poprosiłem tylko o wysłanie katalogu i podałem adres. Nie pytałem o nic więc zamiast odpisywać niech biorią się za robote i lecą na poczte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 a ja juz studiuje najnowszy katalog w domku. przyszedł w czwartek wiec czekalem 3 dni :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 karolyfer napisał:Zamowilem katalog icon_smile.gif Powinien przyjść za tydzień (tak odpisali w mailu) 030.gif Serio???? Mi nic nie odesłali icon_question.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_rolleyes.gif 029.gif icon_eek.gif Ostatnio miałem problemy z pocztą i poprosiłem o potwierdzenie otrzymania przez nich e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a ja juz studiuje najnowszy katalog w domku. przyszedł w czwartek wiec czekalem 3 dni :shock: Ostatnio miałem problemy z pocztą i poprosiłem o potwierdzenie otrzymania przez nich e-maila Ghostweel 3 dni?? Jestem w szoku :shock: :-o :!: ...a ja właśnie zwaliłem bo mogłem też prosić o potwierdzenie błeee, a drugiego wysyłać to kicha :-? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.