marpol Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mam prośbę, a zarazem pytanie, czy ktoś z Was zetknął się z firmą Granville, ponieważ mam możliwość złożenia na tej ramie szosówki w granicach 2.500 tysiąca na Tiagrze, a może nawet na 105, tak zadeklarował mi sprzedawca. I zastanawiam się, czy warto zainwestować w taki rower, bo z poprzednich Waszych sugestii odrzuciłem już zakup nowego roweru w okolicach 2.500 tysięcy na Sorze. Tylko nurtuje mnie owa firma, o której w internecie nie jestem w stanie znaleźć żadnych informacji. A może firma zaprzestała już produkcji rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 słabo szukasz http://www.granvillebikes.com/?TabId=36&language=fr-FR jakaś francuska firma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpol Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mogę sobie pozwolić na słabe szukanie, bo wiem, że tutaj zawsze spotkam się z mądrzejszymi od siebie:) bardzo dziękuję za stronę, tylko hmm, czy ktoś bliżej się zapoznał z tym producentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 widze że ramy mają potrójnie cieniowane, materiał tez dobry 7005-T6, po cenach ich rowerów można wywnioskować że sh*tów nie robią, ja bym sie nie bał, a jaki model dokładnie tej ramy ci zaproponowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpol Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No właśnie polecił tylko producenta, ale za ustalone 2500 zł to na pewno to najniższa półka, ale skoro na Tiagrze, to i tak lepsza alternatywa od Gianta Defy 4 za 2300 zł, nad którym się zastanawiałem ( w którym, nota bene, rama też jest potrójnie cieniowana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpol Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czy warto zainteresować się według Was tą propozycją? http://allegro.pl/item925875403_nowy_kellys_irc_3_9_carbon_full_tiagra_2_lata_gwar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.