Skocz do zawartości

[koszyk+bidon] Jaki kupić bidon do koszyka Specialized-RIB CAGE

BonusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam taki problem z koszykiem na bidon, dokładnie z tym http://centrumrowerowe.pl/003662/Specialized-RIB_CAGE_MTB_koszyk/Produkt.aspx .

Otóż ostanio kupiłem ten koszyk i chciałem włożyć do niego swój stary bidon Meridy i niestety nie pasuje. Posiada ktoś może ten koszyk, bo nie wiem jaki bidon do niego kupić? Interesują mnie bidony termiczne, tylko rozchodzi sie o to żeby bidon pasował do tego koszyka.

Napisano

Kurcze.. przeczytałem temat raz i nie odpowiedziałem, bo widziałem, że termiczne Ci trzeba. Potem znowu jakoś czytałem Twój temat i nie zwróciłem na to uwagi. Sorry. ;)

Napisano

hmm mój kumpel taki mial, bidon polisportu tam pasował, no ale fajną miał czapeczka, ale jakoś nie wierzyłem w plastikowy bidon termiczny....

Napisano

a więc słuchajcie zawodowcy.:

1. Bidony termiczne mają nie formatowe wymiary.

2. Do jakich kolwiek koszyków trudno dobrać dobry bidon termiczny z pasującymi wymiarami.

Wniosek:

Lepiej zainwestować w zestaw idealnie pasujący do siebie kolorem i wymiarami, czyli kupić koszyk razem z bidonem.

Mój kolega przerabiał ten sam temat tylko że z innym koszykiem specialized!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...