Skocz do zawartości

[koszulka] męska, krótki rękaw do 150 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rowerowe są troche dłuższe z tyłu, nie wiem jak te do biegania,

a w czym ci przeszkadzają kieszenie z tyłu? przecież są one bardzo przydatne.

Napisano

Szczerze to trochę lipnie wygląda ale w sumie nie odrzucam takiej możliwości bo nie wiem jak jest z tym w praktyce. To może zapodaj jakąś fajnie wyglądającą i spełniającą moje kryteria koszulkę ...

Napisano

Szczerze to trochę lipnie wygląda ale w sumie nie odrzucam takiej możliwości bo nie wiem jak jest z tym w praktyce. To może zapodaj jakąś fajnie wyglądającą i spełniającą moje kryteria koszulkę ...

http://www.mikesport.pl/c/pl/8_54/2/1/0/long/krotki+rekaw.html

nie wiem co dal ciebie jest fajne :rolleyes: sam se poszukaj i daj linka to ci powiem czy sie nada ;]

fajna cena: http://www.mikesport.pl/p/pl/4199/craft+active+194394+-+meska+koszulka+rowerowa.html

Napisano

Arek03170 popraw link bo mnie ciekawość zżera szczerze Moloch spodobała mi się tak koszulka Crafta ;)

Tylko jest problem zapomniałem dodać że jeżeli ma być dość dopasowana do ciała to biorę raczej XS a nie widziałem jej w takim rozmiarze...

Napisano

koszulka craft powinno działać, ale jak mówisz że xs to odpada.

w tej cenie możesz już powymyślać, a na mikesport jest niezły wybór i ceny.

bcm ma w kolekcji komplet krossa ! i to jest jedna z najładniejszych ich koszulek - no i +10 do lansu na dzielnicy ;)

Napisano

A czy czarna nie będzie za bardzo przyciągała promieni słonecznych ?? Da się to jakoś znacznie we znaki w sumie to mi się już bardzo spodobała :) I jeszcze szkoda że nie jest w całości rozpinana :)

Napisano

Jak to kolor czarny... oczywiście że będzie. Za to jeśli jeździsz w terenie to na jasnej koszulce z miejsca widać każdy syf. Uwzględnij, że jeśli jeździsz w terenie zalesionym to słońce nie będzie przeszkadzać, natomiast gdziekolwiek indziej chłodzić będzie cię nieco wiatr. W każdym razie twój wybór. W sezonie 2009 jeździłem w ciemniej koszulce Ultima, natomiast podczas jazdy po asfalcie w słoneczne dni ubierałem biało - czerwoną koszulkę Kross, ale wątpię czy bym odczuł różnicę robiąc np. odwrotnie.

Napisano

Kórczę ale Lidl mnie nie przekonuje właśnie ... Ale przełamuję się do kupna koszulki do biegania... Bo nie potrzebuję tej kieszonki a i kolorystyka mi bardziej odpowiada :thumbsup:

Napisano

Witam!

Znalazłem niegdyś ofertę tego sprzedawcy http://allegro.pl/item898098438_koszulka_rowerowa_f_ck_the_gravity_rozm_xxl.html Może ktoś wypowiedzieć się o jakości tych produktów?Koszulki wyglądają fajnie,opisy równie piękne,ale ciekawe jak odnosi się to do użytku na trasie.Chciałem zakupić którąś z koszulek,ale cena trochę odstrasza,tym bardziej,że byłaby to moja pierwsza koszulka "rowerowa".I jeszcze pytanie natury estetycznej:czy taka koszulka nie gryzłaby się z szortami rowerowymi Rockridera? :nuke: Posiadam takowe,a jakoś nie mogę przekonać się do obcisłych spodenek. :)

P.S Przepraszam za podpięcie do tematu ^_^

Napisano

A mam pytanie czy w ogóle można znaleźć koszulki do 40zl z zapinaną tylną kieszonką? W Decathlonie mają tylko na gumkę, w MikeSport tak samo. W ogóle trafiają się takie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...