plubart Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Witam, przymierzam się do zakupu tego plecaka http://www.outdoorsmagic.com/news/article/mps/uan/5257 Niestety nie mam możliwości obejrzeć go i przymierzyć, mimo wszystko chce zaryzykować i kupić w ciemno bo cena jest bardzo atrakcyjna. Niepokoi mnie tylko drugie zdjęcie. Czy te szelki nie są wszyte zbyt nisko? Chodzi mi o to czy na ostrzejszym zjeździe nie będzie przeszkadzał, uderzał w głowę, haczył o tył kasku.
adolfik9501 Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 Jest taka opcja. Mam 182cm wzrostu, kask Uvex RS Supersonic i przy ostrzejszych zjazdach czuję ten stelaż. Pomimo opuszczenia trochę plecaka na szelkach do jazdy na rowerze, problem pozostał choć w mniejszym stopniu. Jak jesteś niższy to nie polecam. EDIT: Ja mam model Hammerhead a więc mniejszy bo 12 litrowy także z bukłakiem 3l. Nie wiem jak z wysokością plecaka, ale nie sądzę by był wyższy, tylko "grubszy".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.