tedzik3 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Specyfikacja: Rama:………………………… Giant Yukon Aluminium AluxX, Fluid Formed, IHS Układ kierowniczy: Rogi: …………………………...Pro Alloy SL 3D Mostek: ………………………...Kbix Pro Race 85 mm Gripy: ………………………….Pro Cross Country Grip Kierownica: ……………………Kbix Pro Race Stery: …………………………...Cane Creek Układ hamulcowy: Hamulec przedni: ………………Avid Juicy 3 Hamulec tylny: ………………...Avid Jjuicy 3 Klamki Hamulcowe: ………...... Avid Juicy 3 Napęd: Kaseta: …………………………XT CS-M770 (11-32) Manetki: ………………………..XT SL-M760 Łańcuch: ……………………….XTR CN-7701 Korba: …………………………XT FC-M760 - Hollowtech II Suport: …………………………XT FC-760 Przerzutka przednia: …………..XT FD-M770 Przerzutka tylna: ………………XTR M952 Amortyzacja: Widelec: ………………………..ROCK SHOX REBA RACE 2005 Koła Zaciski kół: ……………………No name Opona przednia: ………………MICHELIN country trial 26 x 1,95 (Schwalbe Rocket Ron 2.1 Performance) Opona tylna:…………………...MICHELIN country trial 26 x 1,95 (Schwalbe Rocket Ron 2.1 Performance) Detki: ………………………….Maxxis (Schwalbe XXLight ) Kolo przednie: Piasta: …………………………Formula Obrecz: ………………………..Alexrims Ace 17 Szprychy: ……………………...No Name Nyple: …………………………No name Kolo tylne: Piasta: …………………………Formula Obręcz: ………………………..Alexrims Ace 17 Szprychy: ……………………...No Name Nyple: …………………………No Name Inne: Zacisk sztycy: …………………Giant Koszyk na bidon: ……………..KBIX SQUAD Pancerze i linki: ………………Shimano SIS Pedaly: ……………………….XT PD-M770 Siodlo: ……………………….KBIX ULTRAFORM PRO-Race Tuning Sztyca: ……………………….RACE FACE EVOLVE XC W nawiasach elementy czekające na zakup w lutym. Koła to ciężkie kloce, ale muszą poczekać na wymianę (kasa). NAJWAŻNIEJSZE: WAGA, będzie, lada dzień kupie wagę hakową, do tego dojdą oponki i dętki i wtedy go zważę, bo waga w tym dziale ma znaczenie zdjęcie troszkę nie aktualne, ponieważ widoczna na zdjęciu wystająca rura sterowa juz jest przycięta tak samo jak linki od przerzutek. Fota: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/842b471b1ec43676.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emorider Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wybacz, ale z takim ustawieniem siodełka chyba nie da się wygodnie jeździć... Na pewno na takim ustawieniu jeździsz? Poza tym sprzęt niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Bardzo ładny rower podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wybacz, ale z takim ustawieniem siodełka chyba nie da się wygodnie jeździć... Na pewno na takim ustawieniu jeździsz? Zgodzę się z tym, komfort jazdy musi byc nie zbyt wysoki Ale sprzęt niczego sobie - podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedzik3 Napisano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 siodełko już jest ustawione należycie w planach jest kupno SLR XP. Jak bede miał nowe oponki i amor wróci mi z serwisu to zrobię aktualne foty i je wrzucę tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No SLR XP jest niezłym siodełkiem, przejeździłem na nim prawie cały sezon i złego słowa nie powiem. Tylko na siodle jest napisane 165g, a w rzeczywistości waży 175g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedzik3 Napisano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 witam. tak prezentuje się mój rower na najbliższy sezon. waga bedzie podana jak tylko skołuje wagę. w dalszych planach tak jak pisałem wcześniej siodełko i koła, prawdopodobnie na piastach novatec d711 i d712, obręczach dt 4.2 lub ztr olimpic i szprychach dt revo. http://picasaweb.google.com/tedzik3/DropBox?authkey=Gv1sRgCPL2ofmQrJO70AE&pli=1&gsessionid=nKShYGG3sRaN8z3ALLzi-g#5445194297157308274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
progrand Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Siodełko chyba nadal niezbyt dobrze ustawione, no ale skoro Ci tak wygodnie. Rama nie jest za duża? Sztyca dość mało wyciągnięta, albo to może długa rura podsiodłowa ramy robi takie wrażenie. Ogólnie bardzo ładnie wyszedł, koła do zmiany, jak Ci zależy tak na wadze to wykręć piwoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No SLR XP jest niezłym siodełkiem, przejeździłem na nim prawie cały sezon i złego słowa nie powiem. Tylko na siodle jest napisane 165g, a w rzeczywistości waży 175g No i tu nie mogę się do końca zgodzić, bo np. u mnie na siodle SLR XP jest napisane 180g, a realnie waży 174g, ale co do jakości to w 100% potwierdzam, od 2 lat na nim jeżdżę i zero problemów, nadal wygląda "prawie" jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.