RAFI1784 Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Hej, jestem ciekawy czy ktoś z was miał może do czynienia z malowaniem ramy, jak lakiernik uporał się np z naklejonymi emblematami... Projekt mam taki aby pomalować rower a na ramie zamiast marki strzelić swoje nazwisko.... rama jest nowiutka ale...
wojtekkrakow Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Malowanie ramy możesz zrobić w Krakowie u J. Sikorskiego http://www.sikorskibtch.pl/ Rozmawiałem z nim kiedyś i opowiadał że maszyny mają "pro" a i ceny też bardzo przyzwoite. Można tam przyjść z własnym szablonem. Anodować w różnych kolorach. Generalnie chyba wszystko co możesz sobie wymyśleć na temat malowania ramy. Do tego kontakt bardzo w porządku. Jeśli chcesz robić sam, to i tak polecam odwiedzić osobiście i pogadać. W końcu robią swoje ramy i malują od podstaw więc gdzie jak nie tam.
nabial Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 racja, swoje ramy bardzo ladnie maluja, anoda bedzie relatywnie droga, bo nie maja na miejscu...
jgkurczak Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Ja malowałem proszkowo 30 zł Można zamówić sobie kolor i potem na to bezbarwny i do pieca. Lakier jest wytrzymały
bleak Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Szukam namiarow na jakiegos ogarnietego lakiernika w 3miescie. Interesuje mnie malowanie proszkowe ramy. Czy ktos moglby mi polecic jakis konkretny zaklad lakierniczy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.