RAFI1784 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej, jestem ciekawy czy ktoś z was miał może do czynienia z malowaniem ramy, jak lakiernik uporał się np z naklejonymi emblematami... Projekt mam taki aby pomalować rower a na ramie zamiast marki strzelić swoje nazwisko.... rama jest nowiutka ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malowanie ramy możesz zrobić w Krakowie u J. Sikorskiego http://www.sikorskibtch.pl/ Rozmawiałem z nim kiedyś i opowiadał że maszyny mają "pro" a i ceny też bardzo przyzwoite. Można tam przyjść z własnym szablonem. Anodować w różnych kolorach. Generalnie chyba wszystko co możesz sobie wymyśleć na temat malowania ramy. Do tego kontakt bardzo w porządku. Jeśli chcesz robić sam, to i tak polecam odwiedzić osobiście i pogadać. W końcu robią swoje ramy i malują od podstaw więc gdzie jak nie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 racja, swoje ramy bardzo ladnie maluja, anoda bedzie relatywnie droga, bo nie maja na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgkurczak Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja malowałem proszkowo 30 zł Można zamówić sobie kolor i potem na to bezbarwny i do pieca. Lakier jest wytrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bleak Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Szukam namiarow na jakiegos ogarnietego lakiernika w 3miescie. Interesuje mnie malowanie proszkowe ramy. Czy ktos moglby mi polecic jakis konkretny zaklad lakierniczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.