Gość PIotr Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam. Czy mógłbym prosić kolegów, którzy się znają o wycenę mojego roweru? NO to tak. http://img387.imageshack.us/i/im000124cp1.jpg/ Ramę mam taką jak na tym zdjęciu. (Źtódło: Google) Amortyzator przedni: Omega (Nie wiem dokładnie jaki model) Koła: Deore XT. Przerzutka przednia: XTR Przerzutka tylna XTR Klamko-manetki:dual-control XTR Siodełko: Selle Italia (z tytanowymi drutami) Kierownica, mostek, sztyca: Race Face Hamulce: V-brake XTR Blaty z korbą: SLX Linki, pancerze: XTR Bardzo proszę o szybką wycenę roweru. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam myślę ze tak na oko jakieś 2500zł morze więcej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mało danych podajesz co do generacji komponentów xt/xtr. Jesli są to najświeższe modele to zmienia trochę obraz. Widelec jest niezłym klockiem z tym że jest kilka wersji tego rst. Najlepiej jak wrzucisz fotkę, wtedy znacznie więcej będzie mozna rzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jeśli te xtr są nowe lub stan bardzo dobry, a przerzutka shadow to możesz dostać około 3000+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumix Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Porobię dzisiaj zdjęcia roweru i wstawię je na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość PIotr
Witam.
Czy mógłbym prosić kolegów, którzy się znają o wycenę mojego roweru?
NO to tak.
http://img387.imageshack.us/i/im000124cp1.jpg/ Ramę mam taką jak na tym zdjęciu. (Źtódło: Google)
Amortyzator przedni: Omega (Nie wiem dokładnie jaki model)
Koła: Deore XT.
Przerzutka przednia: XTR
Przerzutka tylna XTR
Klamko-manetki:dual-control XTR
Siodełko: Selle Italia (z tytanowymi drutami)
Kierownica, mostek, sztyca: Race Face
Hamulce: V-brake XTR
Blaty z korbą: SLX
Linki, pancerze: XTR
Bardzo proszę o szybką wycenę roweru. Z góry dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.