TocaS Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Stan naszych dróg jest tragiczny przez tą zimę porobiło się sporo dziur, ubytków na polskich drogach. Bardziej natomiast interesuję mnie, bo dawno nie jeździłem po za Poznań, jak wyglądają drogi numer 5 w stronę Gniezna, numer 92 w stronę Wrześni i 11 w stronę Kórnika ?? Droga 307 do Niepruszewa na wysokości od Sierosławia przez śnieg była zasypana i wąska, jak tak dalej będzie to potworzą się tam tunele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 na 185 od Szamotuł do Obrzycka też jest ciężko śnieg do poziomu okien a miejscami jest tak wąsko że jest 1 pas ruchu i co jakiś czas ktoś wykopał mijanki. Na 184 też kiepsko na drodze lód zero piasku. kompletna masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Na Wrześnię troszku dziur wyskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kraków to ser szwajcarski... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Za to droga na Gniezno jest si, ale pewnie juz zdazyles sprawdzic. Oczywiscie nie liczac syfu zalegajacego czesc pobocza, ale to sie bedzie polepszac. Dobra jest tez droga na Oborniki, ale dopiero od Zlotnik. Tak samo na Szamotuly, ale od Pamiatkowa . Do Pamiatkowa najlepiej dojechac bokiem przez Rokietnice, jest troche nowych dziur, ale w miare znosnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dobra jest droga na Opalenicę, do Gniezna (bodajże na wysokości za Łubowem w połowie drogi od tej miejscowości trochę dziurawo. W stronę Wrześni też sympatycznie do Obornik też słyszałem, że jest pozytywnie. Błoto pośniegowe znika, mam nadzieje, że zbliżające się chłodne dni nie spowodują sporych opadów śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twmax Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja chce w sobotę sprawdzić i jedziemy z kumplem na mały trening myślę że w okolice północno - zachodnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 W stronę Obornik można się wybrać, najdalej Rogoźno, Skoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.