endless11 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Planuję zakup takiej kurteczki gdyż można wyhaczyć teraz okazje, mam trochę więcej pieniędzy więc planuje nieco lepszy sprzęt co moglibyście polecić w tym temacie? co sądzicie o ubraniach tego typu VAUDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 szukasz na rower czy do ogólnego użytku?? Skorzystaj z strony ngt.pl bo ja co poniektórym tu bym nie ufał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless11 Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 szukasz na rower czy do ogólnego użytku?? Skorzystaj z strony ngt.pl bo ja co poniektórym tu bym nie ufał Dlaczego nie ufać? Szukam kurtały na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bo tu niektórzy czasami nie wiedzą co piszą ewentualnie piszą bo tak słyszeli. Ja używam bluzy endura (nie pamiętam jaki model) wraz z podkoszulką termoaktywną Tak jak pisałem wejdź na ngt.pl tam są opinie użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.