randomGuy Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam dylemat między dwoma modelami , oba mi się podobają ... chciałbym się dowiedzieć który lepiej sprawdzi się podczas jazdy. Zastanawiam się nad : SAINT 2009 SL-M810 oraz XT RapidFire+ sl-m770 2009 Który model będzie lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Na hcfr o manetkach jest tak napisane: Manetka: Też będzie inna niż dotychczasowa, jednak jej wnętrze już od dawna jest w użyciu, gdyż jest to wyśmienicie działające XT zapakowane w nowe opakowanie. Ma trochę krótsze łopatki niż XT. Umożliwia zmianę przełożeń jednym palcem (jest to możliwe dzięki 2 kierunkowemu działaniu dźwigni redukującej - pchamy ją od lub ciągniemy do siebie). Co więcej możemy ją przesuwać względem obejmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Również dołączam się do pytania zawartego w temacie. Co lepiej wybrać do XC? Czy manetki XT model 770 najtaniej można dostać w Bikestacji (229 zł). Może ktoś widział taniej ten model? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buka Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 manetki saint są bez wskaźnika przełożeń jakby ktoś z takowego korzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To akurat zdążyłem zauważyć. Nie odczuwam potrzeby posiadania wskaźnika przełożeń, ale przecież w XT jest on demontowalny więc bez znaczenia w tym wypadku co bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.