Xellon Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam mam taki problem przymierzam się do zakupu szosówki do letnich treningów , a ze brak mi doświadczenia w sprawach szosowych zwracam się z pytaniem do was który z pośród tych 3 rowerów opłaca się najbardziej kupić ? Rozmiary ram są akurat pod mój wzrost 176 cm. 1.AXIOM shadow 2.TREK 1.5 3.BIANCHI VIA NIRONE Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hmmm troche kiepski osprzęt jak za tą kase... za 2000 to minimum tiagra/105 musi byc ja bym żadnego z nich nie kupił i dalej czekał na lepszą okazje. a to? http://allegro.pl/item901631549_rower_szosowy_fausto_coppi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ten axiom ma najciekawszy osprzęt.jego weź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki za odp. myślę ze wezmę tego axiom-a chyba ze coś jeszcze ciekawego się pojawi na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.