Venec Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Jeździj po prostu dużo. EDIT: Ew. kup sobie trenażer lub rower stacjonarny jeśli nie masz czasu na banglanie w terenie. Edytowane 30 Września 2014 przez Venec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 mam trenażer i jak jest zła pogoda to czasami korzystam Ale mi chodziło o ćwiczenia jakieś np podnoszenie ciężarów albo przysiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Poszukaj bylo o tym milion razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Czyżby w kategorii "pierwsza szosa za małe pieniądze" pojawił się wreszcie groźny konkurent dla Tribanów? http://road.cc/content/news/131472-just-new-merlin-cycles-pr7-costing-just-%C2%A3300 Tymczasem Decathlon obniżył cenę swojej karbonowej szosy na 105 do 4000 zł http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-mach-700-id_8290154.html Edytowane 1 Października 2014 przez Prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dokładnie, płuca i noga a później sprzęt. Zobacz sobie na czym i w czym jeździł Majka na początku: Nie wiem kto zauważył, że chłopak po prawej ma kask założony przodem do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 raczej nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Chodzi o ten kask, który ma ścięty tył w odróżnieniu do pełnych aerodynamicznych, który jest dobrze założony? Nie, nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie wiem kto zauważył, że chłopak po prawej ma kask założony przodem do tyłu nie on ma poprostu oczy z tylu glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 On ma dobrze założony kask, tylko pewnie jest to inny model kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kurde; ale się zapędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kwiato na Stravie ze zwycięskiego wyścigu. http://www.strava.com/activities/200661439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ..A tu na TrainingPeaks - troche bardziej rozpisane + link do właściwego pliku. http://home.trainingpeaks.com/blog/article/michal-kwiatkowski-s-world-champion-power-file-from-quarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszST Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Na swoim blogu napisałem recenzję Tribana 500, myślę, że kilka osób z tego forum zainteresuje wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Panowie, jakimi sterami połączyć ten zestaw. Z teg co ogarniam/wydaje mi się to rama jest pod stery półzintegrowane a widelec pod zintegrowane (tak/nie?). Dało by się połączyć to sterami AEROZINE XH808A półzintegrowanymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 niechcesz widla sprzedac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 na razie nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 siemka, planuję owinąć rogi kierownicy i lemondkę w trekkingu owijką szosowa, stąd pytanie jak to zrobić? tnz. "do wewnątrz" czy na zewnątrz" i od której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Tak, żeby przy zjeżdżaniu rąk w stronę klamek jedna warstwa owijki "wjeżdżała" na drugą, była na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 czyli na rogach (abe 004) jeśli bym chciał zacząć od strony kierownicy to w którą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Od zewnątrz do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 http://virtualbike.pl/userdata/gfx/f9cee8acc49a002dd1b491f0baf14faf.jpg O tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 czy przerzutki 11z tylnie shimano dzialaja z 10 rz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Edit: Tak Zganiony, poprawiony Edytowane 4 Listopada 2014 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 co inny ciag zrobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi