Skocz do zawartości

[powiadomienia] Brak powiadomień o nowych postach

michalbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od pewnego czasu na @ nie otrzymuję żadnych powiadomień o odpowiedziach w tematach, które obserwuje. Usunąłem już tematy, które miałem jako obserwowane i ponownie je dodałem - nie pomogło. Próbowałem kombinować z adresem mailowym, również nie przyniosło efektów.

Proszę o pomoc.

Napisano

Wydaje się być wszystko w porządku z filtrem, w każdym razie nic nie ustawiałem/zmieniałem.

Rejestrowałem się pod koniec listopada na forum i od tego czasu do dnia 8 stycznia nie było problemów z powiadomieniami (taką mam datę przy ostatnim powiadomieniu). Jednak od tego dnia po dzień dzisiejszy nic w skrzynce nie miałem, a na forum trochę postów zamieściłem (~20 sztuk).

Przy okazji dodam, choć to akurat trochę inny temat, ale nie mogę w ogóle edytować tekstu pisząc posta. Ani pogrubiać, ani podkreślać, wstawiać linka także nie mogę. Czasami też nie mogę dodać emotów z paska narzędzi, pozostaje mi znajomość skrótów, tak jak teraz " :icon_confused: "

Napisano

Zmieniłem wczoraj adres mailowy do forum, może pomoże. Prosiłbym i zamieszczenie jakiegokolwiek posta pod moim w ramach odpowiedzi, wtedy się okaże czy powiadomienia u mnie działają. PS Nie mogę edytować wcześniejszego posta, dlatego jestem zmuszony do nowego.

Napisano

Dzięki za szybką odpowiedź! Teraz powiadomienie doszło, natychmiast po napisaniu przez Ciebie odpowiedzi, czyli problem rozwiązany :whistling: Pozostaje jeszcze druga sprawa, o której wspomniałem w drugim poście, co prawda pod tytuł tematu to nie podchodzi, ale może uda się rozwiązać i będzie wszystko działać jak powinno. Chodzi o edycję tekstu podczas pisania, nie mogę podkreślać, pogrubiać, wstawiać linków, emotków itd, a nawet jeśli chcę pisać w nowej linii to i tak po zatwierdzeniu posta tekst wychodzi jednolity. Jak klikam (korzystam z laptopa - touchpad + dwa przyciski)to nic się nie dzieje. Wszystkie klawisze na klawiaturze działają działają, w przeciwnym razie nie mógłbym nawet nacisnąć "napisz odpowiedź", a jednak jeśli chcę wybrać daną opcję edycji to nie mogę :/ W miarę możliwości proszę o pomoc :icon_wink: PS Te emotki, które wstawiłem, są dodane przy pomocy klawiszy klawiaturowych

Napisano

Java była najnowsza, więc aktualizacja nic nie dała. Pomogło natomiast skorzystanie z przeglądarka IE thumbsup.gif . Mogę podkreślać, Mój odnośnik itd. Dzięki za pomoc, problem rozwiązany icon_wink.gif

Chociaż swoją drogą ciekawe czemu Firefox w wersji 3.6 (najnowszy) nie pozwalał na takie manewry.

• Root Admin
Napisano

no mam FF 3.6, Opere 10 i IE 8, w szkole Safari (mac) .. na wszystkich działa, także nie wiem dokładnie z czym to jest związane. Ktoś już raz pisał w tej sprawie, ale postaram się dowiedzieć o co chodzi.

Napisano

OK, będę czekał. Nie jest to tragedia generalnie, ale jednak do FF jestem już przyzwyczajony, a nie jest to wygodne, żeby tylko do pisania postów na forum zmieniać przeglądarkę na inną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...