rafalek940 Napisano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czyli polecacie ta 2010 rebe bo chyba taka owa kupuje bo biala mi sie bardziej podoba i pasuje do bialo czerwonej ramy pozdro i prosze o szybkie odp bo nie wiem czy kupowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ale czarne REBY lepiej pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 biała 2010 śliczna Białe widelce są szybsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ale czarne REBY lepiej pracują to taki zart czy coś w tym jest ? przeciez to tylko malowanie jest wnetrze takie same chyba ze nie szczaiłem kawalu haha a co do uwagi kolegi biale nie szybsze ale czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 to taki zart czy coś w tym jest ? przeciez to tylko malowanie jest wnetrze takie same chyba ze nie szczaiłem kawalu haha a co do uwagi kolegi biale nie szybsze ale czerwone zart ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kupuj 2010 i nawet się nie zastanawiaj, zazwyczaj nowe jest lepsze, no chyba że nowe = przemalowane ale to i tak łatwiej sprzedać nowszy rocznik w razie czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kolor Reby jeśli chodzi o szybkość nie ma znaczenia bo obydwie mają czerwone naklejki i tu jest ten szczegół. Myśle że RS nie bez powodu umieścił czerwone naklejki. Tak na poważnie to bierz białą bo wygląda super no i rocznikowo młodsza, ale o tym pisałem już wcześniej. Zapraszam do mojej galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czyli polecacie ta 2010 rebe bo chyba taka owa kupuje bo biala mi sie bardziej podoba i pasuje do bialo czerwonej ramy pozdro i prosze o szybkie odp bo nie wiem czy kupowac Kupuj na 2010 póki ceny dobre są. A jaką masz ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 boplihgt marathon czerwono biala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Rama to raczej boblight, a nie "boplihgt" Skoro masz ramę boblight czerwono białą to nad czym się zastanawiać. Wybór jest jedyny amor biały z czerwonymi naklejkami. Wpisz w googlach i w grafice są rowery złożone w takich kolorach będziesz mógł zobaczyć jak się komponuje całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 kosciszek, raczej boplight... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jasne że Boplight, szybko pisałem i wkradł się błąd, a samemu kogoś poprawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 boplihgt marathon czerwono biala To biała reba będzie super wyglądała do Boplighta. Jak złożysz to wystaw jakieś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ok foteczki tak za 1 tydzien max beda amorek zamowiony i chyba juz dzis wyslany hehe dzdzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No to czekamy na obiecane fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja bym brał Manitou... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja bym brał Manitou... a czy to jest temat co bym bral ? Po 2 mialem manitou r7 elite absolute z 2008 i sie pozbylem bo to amor typowo wyscigowy i nie pracuje super po 1 godzinie jazdy w terenie nie chce mu sie pracowac Reba juz podobno przyszla ino jest u bracika za kilka godzin jade po nia rowerek bedzie kolo piątku ale bez siodla heh ;D Pozdro mam juz Rebcie To bylo jak milość od pierwszego spojrzenia a tak na serio to waga 1591 gram bez polcoka uwazam za bardzo dobre Bardzo solidna i piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 rafalek reba 2010 ? bo waga ladna i zupelnie inna niz podaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 tak reba 2010 waga zmiezona z rura 21 cm oraz bez polocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bo się zastanawiam nad jakimś nowym amorem i skłaniam się ku rebie, ale zastanawiam sie czy nie warto czasami do sida dołozyć. Skoro podajesz taka wagę to sie zastanawiam nad rebą btw Reba SL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Adish luknij sobie na wagę mojej Reby 2010 z rurą 25cm, nabitą gwiazdką i poplockiem. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 moim skromnym zdaniem nie oplaca sie doplacac do sida 500 zł dla te 100/150 gram wagi nie jestem jakims fest znawca ale patrzac to praca sie nie powinny roznic a z wtrzymaloscia to na pewno na korzysc reby aczkolwiek te sidy tez wygladaja mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Sid ma zupełnie inne tłumienie. Z wyglądu bardzo podobny. Najtańszego nowego Sida można wyrwać już za 1400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 oto jak sie prezentuje amorek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d368b296b220e682.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ea5f90fcc729450.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c06f9b5b2b08111a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7eaaa7f17c5d0b08.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam problem z Rebą, a dokładniej z mocowaniem PM. Hamulce SLX, tarcza 160 mm, czyli powinno być bez adapterów. Ale jest problem. Przykręcam zacisk oryginalnymi stalowymi śrubami z wbudowanymi podkładkami pod łbem śruby hamulec przy zaciskaniu strzela. Przykręcam aluminiowymi z Pro Bolta bez podkładek także strzela. Jednak gdy zacisk oddale ręcznie od mocowania widelca na około 5 mm na górze i około 2 mm na dole, wszystko ucicha i jest jak najbardziej ok. Co z tym zrobić? Jakieś podkładki kombinować czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.