Gekon Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item897707862_przerzutka_przednia_shimano_stx_mc31_krakow_nowa.html czy to jest cokolwiek warte? tylko eksponat, czy też może da się na tym jeszcze pojeździć, jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Nowa, lekka, z rewelacyjnej grupy STX i do tego za śmieszne pieniądze. Na Twoim miejscu brałbym bez zastanowienia. Ostatecznie jak nie będzie działać jak powinna to dużo pieniędzy nie tracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Tak jak napisał Odi bardzo dobra przerzutka za bezcen. Miałem kiedyś tą przerzutkę i nadal bym ją miał, gdyby nie to, że ją "ukręciłem" (nie będę opowiadał. Praca naprawdę przyjemna. Na Twoim miejscu brałbym i nawet nie patrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Stare poczciwe Shimano Brać jak najbardziej, ale pamiętaj ona ma dolny ciąg linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Tylko jak bedzie sie sprawowac z wezszym lancuchem (3x9)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jeśli ktoś by chciał to u mnie w mieście w sklepie są 4 takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 czy w tym przypadku "dolny ciag" to nie jest prowadzenie linki od dolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 mrSpock - dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.