onkiel Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam, mam pytanie, na nowy sezon przydalyby sie nowe spodenki i tutaj pytanie co sadzicie o wyrobach firmy Mikesport a dokladnie o spodenkach : http://www.allegro.pl/item892777374_wyprzedaz_mimo_toro_bez_szelek_coolmax_m.html wydaja mi calkiem niezle ale nigdy ich nie dotykalem ani nie nosilem. jak u nich jest z rozmiarowka, jest dokladnie pasujaca jak na stronie czy trzeba brac poprawki?? bede wdzieczny za opinie pozdrawiam i oby do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 też chciałem je kupić w lato cena była o 30zł większa, ale nie znalazłem o nim żadnego info ani na forum ani na necie dlatego kupiłem inne, fajną kolorystyke mają, wkładka wygląda na porządną, ja bym na szelkach raczej polecał http://www.allegro.pl/item892778037_wyprzedaz_mimo_toro_na_szelkach_coolmax_l.html jak je kupisz napisz coś więcej o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 czy to oznacza ze masz te spodenki lub je testowales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Elo Jesteś z Łodzi to masz tutaj przynajmniej dwie firmy, które szyją ciuchy rowerowe. Cena przystępna i są sprawdzone mają dobre włoskie wkładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jedna to na obywatelskiej top print a druga?? a mozesz cos polecic w zamian tego modelu?? w tamtych podoba mi sie wzor niebieskich (moj ulubiony kolor) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Druga gdzieś na stokach dokładnie nie wiem, chłopaki z Maxx bike powinni wiedzieć. Jest jeszcze jedna firma której nie podam bo sobie tego nie życzą. Tylko PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jedna to na obywatelskiej top print a druga?? a mozesz cos polecic w zamian tego modelu?? w tamtych podoba mi sie wzor niebieskich (moj ulubiony kolor) . mój tez;p w tej cenie ciężko coś znaleźć szukaj ROGELLI DE LUXE,albo coś z biemme a z Topprintu mam jedne gacie i dają rade jak za tą cene http://allegro.pl/item901186124_spodenki_berkner_speed_najtaniej_na_allegro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 W Top Princie masz spory wybór spodenek z pewnością coś znajdziesz dla siebie, ceny około 70 zł wkładki mają jak pisałem wcześniej w większości włoskie. Są sprawdzone sam na nich śmigam, nic nie upija nawet po przejechaniu 150 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 w takim razie bede musial chyba sie przejechac na obywatelska. tylko czy oni tam sprzedaja w detalu?? bo slyszalem ze tam szyja ale nie wiem czy sprzedaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Mają tyle wszystkich produktów w kartonach że głowa boli Można spokojnie kupić jedną rzecz a nawet można się potargować Z tego co wiem swojego sklepu nie mają tylko szwalnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.