RAFI1784 Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Hej czy ktoś mógłby opisać poszczególne wszystkie modele Reby? bo info są porozrzucane i trudno je zebrać? No i druga prośba czy ktoś ma może instrukcje do reby w PL?
Mod Team durnykot Napisano 27 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 27 Stycznia 2010 http://www.harfa-harryson.com.pl/new/kontakt/download.php5 Czy to aż takie trudne? Poza tym tematów o rebie było wystarczająco dużo -potrzeba jedynie troche chęci.
RAFI1784 Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Napisano 27 Stycznia 2010 włąśnie o to chodzi,ja tam mam juz swoją rebe team, ale ktoś kto ma zamiar kupic musi przejrzęć z 50 tematów czyli setki postów... to nie takie proste, a chęci nie mają nic zz tym wspólnego. Poprostu chodziło mi o zebranie informacjii, albo czym się róznią między sobą...
Gość R3surrection Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 http://www.sram.com/taxonomy/term/7/brand/rockshox/src/cat
Gothic Napisano 29 Stycznia 2010 Napisano 29 Stycznia 2010 włąśnie o to chodzi,ja tam mam juz swoją rebe team, ale ktoś kto ma zamiar kupic musi przejrzęć z 50 tematów czyli setki postów... to nie takie proste, a chęci nie mają nic zz tym wspólnego. Poprostu chodziło mi o zebranie informacjii, albo czym się róznią między sobą... No offence, jeśli masz takie zamiłowanie do porządku, to może sam to zrobisz? Bo wiesz, wodzem to każdy chce być, jeno indian czasem brak...
RAFI1784 Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Napisano 30 Stycznia 2010 hmm to raczej cheć zobaczenia profesjonalnej ocen, bo oczywiście dane tech każdy potrafi znaleźć na necie i je tu wpisać,ale z porównaniami juz tak łatwo nie jest...
goldbloom Napisano 30 Stycznia 2010 Napisano 30 Stycznia 2010 Łatwiej chyba zebrać takie info, o jakie Ci chodzi, niż napisać wszystko od nowa, prawda? Dane techniczne bez trudu sam znajdziesz, testów starszych modeli jest DUŻO, choćby na tym forum. A porównanie i tak wypada zrobić na końcu samemu...
michalbike Napisano 18 Lutego 2010 Napisano 18 Lutego 2010 Jako, że jestem w posiadaniu Reby (2009), a koszt serwisu trochę mnie odstrasza, to chciałbym widelec serwisować samemu. Nie dość, że taniej, to można robić to częściej przy chwili wolnego. Z tego co się zorientowałem, cenę serwisu głównie podnoszą uszczelki. Można jednak nabyć (podobno) zamienniki w dowolnym sklepie hydraulicznym. Mógłbym prosić o opinie, jak takie zamienniki się sprawują w porównaniu z oryginałami? Efekt działania ten sam, czy jednak zupełnie coś innego (w końcu to tylko guma )? Przy okazji prosiłbym też o ceny takich zamienników. Z góry dziękuję Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.