Skocz do zawartości

[manetki + przerzutka] X.0 vs X.9

mitUSER

X.0 vs X.9  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto dop?aci? 400 z? do X.0?

• Tak
      1
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że nie dostałem odpowiedzi w innym temacie zapytam tutaj.

Czy między X-9 a X-0, w szybkości i kulturze pracy jest tak duża różnica aby dopłać?

Jak to jest w przypadku przerzutek (400 zł) i gripów (30 zł)?

W innym temacie dostałem odpowiedz że w X.0 (przerzutka) zastosowano więcej technologii high-tech przez co X.0 jest lżejsze. Czy tylko tym się różnią? Odnośnie gripów nie dostałem żadnej odpowiedzi

Osobiście dopłaciłbym tylko do manetek/gripów, a przerzutkę zostawił X-9. W obecnej konfiguracji mam X-0 (triggery, ale zamieniam na gripy, też X-0), a z tyłu X-9 i jestem bardzo zadowolony :) Przerzutka pracuje szybko, brutalnie i efektywnie :D Może w przyszłości kupiłbym X-0 (jak byłbym przy kasie ;p) ale prawdopodobnie tylko na starszy rocznik z alu wózkiem, gdyż nie chciałbym patrzeć na połamany carbon. No, chyba że ciebie na to stać - mnie nie ;)

Rocznik od 2009 wzwyż jest wzmocniony aluminiową szyną. Słyszał ktoś żeby się łamały? Ja szczerze mówiąc nie ...

P.S. Patrzę na ceny i widzę, że różnica to raczej 300 zł, a nie 400.

A racja... mój błąd.

Rulez, a nie orientujesz się czy można kupić jeszcze X0 GS w starszej wersji?

Rulez, a nie orientujesz się czy można kupić jeszcze X0 GS w starszej wersji?
Zobacz tu ostatni post :

http://www.forumrowerowe.org/topic/63006-przerzutka-tyl-x0-2007-v-x0-2010/page__pid__665385__st__0entry665385

Niestety, ostatnia wersja ze średnim wózkiem z aluminium jest z roku 2005.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...