Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mnie się nie spieszy, może jeszcze kogoś namówię Mi też się nie śpieszy niemniej jak już dojdzie co do czego to poproszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mi też się nie śpieszy i jak dojdzie do zakupu to daj znać. Jak chcesz kase z góry to mogę zrobić przelew. Chyba faktycznie inaczej to zrozumiałem z brakująca skalą. Odi zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Zamowienie na pewno bedzie, najpewniej kolo 1-3 lutego rozwiaze sprawe zamowienia grupowego _prawnie_ aby nie bylo problemow w razie np. jakby ktoras waga ktora dojdzie wyzionela ducha etc. Potem to juz bedzie kwestia jak sie umawiamy, czy tylko odbior osobisty czy ktos bedzie odpowiadal za ewentualne wysylki. Z mojej strony wyglada to tak ze wszystko dobrze, tyle ze wysylka przeze mnie byla i bedzie klopotliwa. Ja niestety zapindalam ostro na 2 etaty i jestem non stop pod telefonem wiec jakis 'dyzur' nie jest dla mnie nowoscia co stwarza problemy logistyczne z wysylka, na co niestety dodatkowo sklada sie 1 urzad pocztowy na 150k mieszkancow w okolicy wiec pod domem aby cos nadac musze spendzic dobra godzine albo wiecej aby cokolwiek nadac. Nie musze chyba juz nawet mowic ze 168h w tygodniu to stanowczo za malo aby sie wyspac Jesli beda jakies delaye w sprawie rozwiazan prawnych na pewno nie omieszkam poinformowac, na razie w planie jest 1-3luty WOLNE od pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Od razu chciałem powiedzieć, że odbiór osobisty w Lublinie/Warszawie mi nie pasuje. Więc jeżeli istnieje jakakolwiek opcja wysyłki z Polski do mojego miejsca zamieszkania (nawet z miesięcznym opóźnieniem - nie robi mi to różnicy) to nadal jestem chętny na zbiorowe zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja w ogole proponuje aby kazdy napisal skad jest, ewentualnie kto ze znajomych/rodziny moglby odebrac czy gdzie czesto bywa oprocz miejsca zamieszkania, bo zaraz sie okaze ze ktos moze komus podrzucic, plany na targi rowerowe itd. itp. Ja osobiscie: Warszawa Lublin Chelm Zamosc Łowicz W planach TARGI ROWEROWE W-wa 25-28 luty jesli przesylka doszlaby przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Chlopaki, jak mowicie o tej z ibeja to grupowe zamawianie nie ma sensu, bo koszt wysylki kazdego dodatkowego przedmiotu to zaoszczedzone 2 us centy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Chlopaki, jak mowicie o tej z ibeja to grupowe zamawianie nie ma sensu, bo koszt wysylki kazdego dodatkowego przedmiotu to zaoszczedzone 2 us centy! Fakt, "Standard Int'l Flat Rate Shipping" gah, ale moze uda sie z nim ugadac. Napisze moze jutro, pytanie czy zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak po polsku to moga byc problemy, co do angielskiego to moga cie niezle zaskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zapytanie o combined shipment poszlo. Prosze o ewentualne deklaracje chetnych na maila Sorcerer@aster.pl i/lub priv z zaznaczeniem odbior osobisty czy wysylka z dopiskiem gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Niestety panowie. Kazdy niech sobie sam zamawia. Bariera jezykowa nie pomaga niestety w interesach Zapytanie "Hello, I was wondering if the combined shipping for around 5-7 weight scales would be a bit more cheaper, than the actual flat rate listed on ebay. If so, how much? Best Regards" Odpowiedz: "sorry ,friend not quite clear your meaning ,but each of the shiipping you need to pay . it is our best price now . thanks " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Waga z aukcji doszla, wagi sa prawidlowe ale mialem moment konsternacji. Zanizala mi o 1/3 az odkrylem ze trzeba zdjac plastikowe wieczko Waga spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No i w końcu kupiliście beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Proponuję przeczytać cały temat raz jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Teraz na allegro można znaleźć takie coś http://www.allegro.pl/item942169544_super_precyzyja_waga_0_1g_3kg_3000g_gwar_fv.html Nie mniej kosztuje 99 zł plus koszt przesyłki. Na ebayu konta nie mam niestety. Zastanawiam się nad kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Imho nie ma sensu za takie pieniadze. A tocas jesli nie masz konta na ebayu to zaloz. Nic prostszego - to nie allegro w dodatku z podstawy bezpieczniej bo ebay w momencie rejestracji weryfikuje dane na podstawie telefonu zaraz po akcie rejestracji (tel. stacjonarny), po weryfikacji mozna juz uzywac konta, nie trzeba czekac na poczte itd. Dobrze jednak miec oprocz konta na ebayu wlasne konto bankowe w celu polaczenia konta z paypalem. Ewentualnie - wysylasz do mnie pieniadze na konto, ja zamawiam Tobie wage na twoj adres. Juz tak komus zamowilem z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No jest to jeszcze jakaś opcja choć mam kolegę z kontem ebay pomyśle jeszcze nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehe12 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Waga z aukcji doszla, wagi sa prawidlowe ale mialem moment konsternacji. Zanizala mi o 1/3 az odkrylem ze trzeba zdjac plastikowe wieczko Waga spoko! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale może trzeba to plastikowe wieczko wytarować - tzn. przycisk Tare aż na wyświetlaczu pojawi się zero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale może trzeba to plastikowe wieczko wytarować - tzn. przycisk Tare aż na wyświetlaczu pojawi się zero? Nie - wieczko ma wystający bolec, który podpiera się o wagę i to powoduje przekłamania. Wystarczy je zdjąć i waga działa prawidłowo. Służy ono raczej do ochrony mechanizmu wagi przed uszkodzeniem, w końcu skoro dokładność wynosi 0,1g, to jest on dość czuły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Doszła waga z eBaya. Fajna, mała, lekka, nie ma błędów pomiaru (porównane z inną wagą). Nic tylko polecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Podbijam temat. Pomóżcie dokonać wyboru. Znalazłem na ebay.com 3 wagi: http://cgi.ebay.com/2KG-2000g-0-1g-Feinwaage-Digital-Waage-Taschenwaage-LCD-/270517702386?cmd=ViewItem&pt=Mess_Pr%C3%BCftechnik&hash=item3efc1c8ef2#ht_2464wt_1092 http://cgi.ebay.com/2000g-0-1g-Digitalwaage-Feinwaage-Goldwaage-Waage-2kg-/270517702878?cmd=ViewItem&pt=Mess_Pr%C3%BCftechnik&hash=item3efc1c90de#ht_2130wt_1092 http://cgi.ebay.com/5kg-5000g-1g-Digital-Kitchen-Food-Diet-Postal-Scale-/150450935150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230793156e#ht_3415wt_911 Chciałbym się tym samym dowiedzieć, czy mimo niskiej ceny wagi są dokładne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.