Skocz do zawartości

[amortyzator] reba 2008 czy 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc,

ja mam pytanie co do tego floodgatea. sruba regulujaca to zazwyczaj z tego co wiem puszcza olej. po odwroceniu roweru kapie badz cieknie. czy to tak powinno byc czy to sa poprostu wadliwe egzemplarze? jeden z gosci na alegro napisal mi ze kapia po tym jak spytalem czy wlasnie jest wszystko ok czy nie.

jestem na kupnie reby ale boje sie ze beda z tym problemy

Moja Reba 2008 juz po kilkuset km miala problem - -wpadla i nie chciala powrocic - problem z uszczelka - po wymianie uszczelek na gwarancji rok temu - jest OK.

Nic nie kapie po obroceniu i sie nie poci. A ze serwisowanie Reby jest powszechnie znane (opisy, filmy) i nietrudne, a uszczelki oryginalne i zamienniki da sie kupic, to dozywotnio sam je sobie bede robil. A dziala toto rewelacyjnie i ciezkie nie jest.

Napisano

Najtańsza Reba SL 2010 kosztuje 1100 zł, a za 1400 zł możemy już mieć SiDa Race lub Foxa.

Daj mi linka do takiego Sida to wtedy sprzedam swoją Rebę i go kupię.

Napisano

Nie określiłeś budżetu, więc zaproponuję world cup'a

A w październiku 2009 kupowałem żonie rebę 2008 z pivotami w rowerowy.com za 1079zł. W cenie wykonali mi zmianę skoku. Obecnie nie mają na stanie, ale może warto zapytać. Ja z transakcji byłem zadowolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...