Pawel_P Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Juz zdecydowalem jaki model, natomiast ciagle zastanawiam sie nad rocznikiem. Pytanie, czy warto doplacic pare euro do modelu 2010. Czym one sie roznia (oczywiscie poza rocznikiem, cena i wozkiem- wiec i waga). Planuje zakupic z dlugim wozkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 2010 ma częściowo carbonowy wózek, który podobno lubi pęknąć Aluminiowy nie pęka W pracy różnic żadnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co do rocznika 2007 masz pewność że jest niezawodna z 2010 takiej pewności już nie ma czy przypadkiem nie popełnili babola ja brał bym 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Aby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Czy między X-9 a X-0 jest tak duża różnica aby dopłać? Jak to jest w przypadku przerzutek (400 zł) i gripów (30 zł)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 W przypadku przerzutek w X-0 masz więcej technologii high-tech(np. w. węglowe), której nie ma w X-9, co za tym idzie waga jest nieco wyższa, konstrukcyjnie są bardzo podobne, o gripach nie mam pojęcia, nie miałem do czynienia. Pozdrówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Vieri Czyli kultura i szybkość pracy ta sama? Na kilku gramach mi nie zależy, jeżeli mam wydać 400 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wielkie dzieki, przerzutka zamowiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A możesz powiedzieć gdzie zamówiłeś tę przerzutkę, bo zamówiłeś model z 2007 roku tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=13202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.