banditxc Napisano 25 Stycznia 2010 Napisano 25 Stycznia 2010 Witajcie, czy juz ktos zakupil i przetestowal nowa serie licznikow z STS ? Jestem zainteresowany zakupem modelu 2209 : http://allegro.pl/item893728112_nowosc_licznik_sigma_bc_2209_mhr_iac_sts_bc_2209.html Czy jest jakas roznica pomiedzy starym DTS ? Osobiscie dla mnie poprzedni system byl tragedia.. Mialem poprzedni model 2006 i czesto byly z nim problemy. A to zasypial podczas jazdy albo calkowicie przestawal dzialac.
tomke1 Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Mam STS w Rox'ie i póki co jeździ w trenażerze bez problemów. Był jeden problem, jako że czujnik prędkości mam na tylnim kole to jest dalej niż przewiduje instrukcja, gdy miałem blisko subwoofer to przestał nadawać wystarczyło go przybliżyć do licznika i odżywał, przekazywał jak jakby zbuforowane dane, to akurat uważam za zaletę. Bo wygląda to tak jakby przy braku połączenia czujnik pracował samodzielnie a przy ponowieniu połączenia odsyłał pakiet. Aha przy tym samym głośniku jakbym miał czujnik na przednim kole (licznik na mostku) to nie było by problemów transmisji, sprawdziłem. Jeszcze na zewnątrz nie był więc może doświadczenie niewielkie, ale wcześniej miałem Sigmę na kabelku i poza lekkim opóźnieniem reakcji na przyspieszanie/kadencje to wszystko gra.
ugupu Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Mam 1609 STS i wszystko gra. Sygnał traci sporadycznie, opóźnienie jest niewielkie. Najlepszy, moim zdaniem, bezprzewodowy system przesyłu danych.
RysStepowy Napisano 14 Marca 2011 Napisano 14 Marca 2011 Dołączam się do pytania. Czy STS jest dobry czy ma jakieś "przywary" typu gubienie sygnału lub działanie w kieszeni obok np. telefonu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.