maciek3534 Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 mam problem z kaseta i niewiem co robic Podczas jazdy caly czas mi charczy a czasami potrafi popuscic ze mozna spasc kroczem na rame macie jakies propozycje co z tym robic ?
.PaVLo. Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 Wygląda na uszkodzone zapadki w bębenku, może trzeba go przesmarować lub po prostu wymienić. ______________________ Pomogłem ?, proszę o plusa jak tak.
maciek3534 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Napisano 24 Stycznia 2010 okey dzieki za odpowiedz spróbuje cos z tym zrobic pozdro
BuyBike Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 mam problem z kaseta i niewiem co robic Podczas jazdy caly czas mi charczy a czasami potrafi popuscic ze mozna spasc kroczem na rame macie jakies propozycje co z tym robic ? A może masz już zużyty napęd, czyli łańcuch przeskakuje na trybach...
Zidentyfikowany Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 co to za kaseta i jaki przebieg? Fajnie jakbyś zdjęcie stanu jej pokazał
Mod Team Puklus Napisano 27 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 27 Stycznia 2010 Sa 2 prawdopodobne możliwości. Albo puszcza bębenek i trzeba sie nim zająć albo skacze lancuch na kasecie. Moze tak być jeżeli łańcuch zbyt długo sie kreci z jedna kasetą i tylko na określonych trybach. Wtedy na tych co zwykle pracuje bedzie działał dobrze natomiast na innych z racji wyciągniecia łańcucha może skakać. Fotki by były mile widziane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.