Rocky Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ziomek 8000 powiedz, czy zmieniałeś coś w swoim rowerze, czy masz standard?? Czy kierownica nie jest troszkę za wysoko?? Jak się nadaje do XC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No ale to wszystko zależy od kwestii indywidualnych tak naprawdę. Tobie geo nie pasuje innemu tak, dlatego takie doradzanie, bierz ta ramę bo mi się na niej dobrze jeździ, a na tej drugiej nie chyba jest dziwne ?? Może miałeś niewłaściwy rozmiar ramy? A ja myślę, że forum jest właśnie po to, żeby wyrażać własne zdanie i odczucia na temat czegoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mozesz wyrazić swoje odczucia (np.na Krossie lepiej się czułem) , a nie pisać niczym nie poparte teorie : Jak zależy Ci na dobrej ramie to Unibike chyba nie jest najlepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek8000 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ziomek 8000 powiedz, czy zmieniałeś coś w swoim rowerze, czy masz standard?? Czy kierownica nie jest troszkę za wysoko?? Jak się nadaje do XC?? Nie na razie jeszcze nic nie zmieniałem , jeździ się całkiem całkiem . Ale mam wrażenie że mostek jest trochę za wysoko , i chce zmienić kierownice na prostą i krótszą , bo ta jest naprawdę dłuuga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Tak właśnie myślałem Kurcze ciężki wybór, tym bardziej, że już ciężko dostać model z 2009 Jeżeli mógłbym mieć do was jeszcze jedną prośbę, to oceńcie rower Cube Acid 2010?? Czy warto poświęcić na niego 2900 zł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.