19MICHELIN93 Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Witam Będąc na rowerze miałem małą kraksę w wyniku której urwał mi się uchwyt trzymający licznik. Składał się on z duch części. jedna była przyczepiona do kierownicy (ta cześć została), a druga odpadła. Ta druga była wczepiana do pierwszej w celu ustawienia licznka w zależności od tego gdzie siego montowało. jednak jak już się wpieło nie można było wypiąć. Do tej drugiej części był przypinany licznik. czy da radę to jakoś skleić??
blair7 Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Statki na wodzie plywaja, wiec z taka ######a tez pewnie da sie zrobic, ale latwiej by bylo jakbys jakies zdjecie zamiescil
Mod Team Puklus Napisano 24 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 24 Stycznia 2010 Właśnie dawaj fotki bo skleić sie da na pewno a czy da sie skleić tak zeby to działało jak przedtem to sie okaze.
19MICHELIN93 Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Napisano 27 Stycznia 2010 Nie wiem czy te wystarczą, ale nie mam pojęcia jakie tu zrobić.
Dornif Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Ew nawiercić tą odłamaną część tak, żeby zipy przechodziły również przez nią.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.