virus81 Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Dajcie jakieś swoje propozycje. Wycieczka na jakies 7 dni parę rowerków nocleg na dziko w namiotach, trasy raczej polne i lesne. Czekam na jakieś propozycje. Srednia trasa dzienna 40-80km.myslałem nad morzem czyli Warszawa-Hel- Świnoujście.
michalj Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Srednia trasa dzienna 40-80km.myslałem nad morzem czyli Warszawa-Hel- Świnoujście. W 7 dni chyba się nie wyrobisz. Może mazury.
virus81 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Napisano 23 Stycznia 2010 liczba dni może wzrosnąć do 14 ale z chęcią poznam wszystkie ciekawe propozycje.
MARTINK Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Dajcie jakieś swoje propozycje. Wycieczka na jakies 7 dni parę rowerków nocleg na dziko w namiotach, trasy raczej polne i lesne. Czekam na jakieś propozycje. Srednia trasa dzienna 40-80km.myslałem nad morzem czyli Warszawa-Hel- Świnoujście. [/quote Hej Zostaw wybrzeże. Mnóstwo ludzi i mnóstwo samochodów. Wrzuć rower w pociąg do Lublina a potem jedź na roztocze - rewelacyjne tereny Pozdrower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.