nowykik Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witam posiadam okulary PRO TORQUE. i chciałbym sie dowiedzieć jak w nich wymienić szkła? nie chce tego robić na sile bo pewnie cos połamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miglanc1010 Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dołączam się do pytania. Naginać od strony zewnętrznej czy od strony nosków? Wydaje mi się, że nosków ale boję się, że je połamię. Jeśli autor uporał się z tym problemem proszę o krótką instrukcję. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miglanc1010 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Miałem 3 podejścia do zmiany szkiełek. Dopiero za czwartym powiedziałem sobie, że one nie mogą się złamać i że kształt szkiełek wskazuje, że trzeba je wyciągać od strony nosków. Po chwili strachu szkiełka wyszły. Wystarczy je lekko nagiąć i wysunąć szkiełka. Radziłbym to robić z wyczuciem bo można zrobić "ała" okularkom. To tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.