netta1987 Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam kto wybiera się na zimową edycje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiputina Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jaa jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Chciałbym się zjawić i poprawić zeszłoroczne 3 msc. Wszystko zależy od tego, czy znajdę drugiego kierowcę, bo sam się boję jechać ponad 400 km w dwie strony i się przy tym ścigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To zapowiada się wesoło ja jadę z kolegą pierwszy raz jak możecie to doradźcie jakie opony i na co się szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 pytanko trasa jest dzika czy ogarnięta ze śniegu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hyhy, ogarnieta. Przejedz sie na jakas w miare przetarta droge do lasu i bedziesz miec obraz trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To zapowiada się wesoło ja jadę z kolegą pierwszy raz jak możecie to doradźcie jakie opony i na co się szykować Może jakieś z wyraźnym bieżnikiem? Ja (o ile pojadę ) wybiorę się na Geax Argo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NGH Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Ktoś się wybiera do Mrozów z okolic Katowic albo ogólnie za Śląska ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 już opłacone teraz tylko kwestia dojechania 260km, sprzęt już gotowy tylko się nie rozbić przed zawodami kto jaki dystans obsadza?? ja z kumplem na pierwszy taki wyścig zdecydowałem się na fit czyli koło 16km żeby poczuć klimat zimowego ścigana jak sie spodoba to lecimy całą edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Opłaca Ci się jechać taki kawał, żeby przejechać tylko te 16km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wiem jak to wygląda ale moje uzależnienie od imprez rowerowych jest ogromne i chęć sprawdzenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Miałem na myśli raczej to, że lepiej byłoby wybrać większy dystans, żeby chociaż troche sobie pojeździć Wiem co znaczy to o czym mówisz, ja na maratony górskie mam zwykle 500-600km w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 na dłużej pętli nie widzę takich szans tym bardziej że traktuje ten maratonk jako nowe doświadczenie a nie walkę z samym sobą jak by było na najdłuższym dystansie bo w zimę i 16 km da w kość nie doświadczonemu w te klocki. A drugim powodem tej trasy jest nowo nabyty sprzęt który ma jeszcze parę rzeczy do zmiany jak będę miał na giga jechać bo nawet koszyczka na picie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jestem ciekaw jakie żarcie będzie na Was czekało na mecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Makaron z sosem pomidorowym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak byłem na edycji w Łodzi, to po wyścigu była kiełbasa w oleju, nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak byłem na edycji w Łodzi, to po wyścigu była kiełbasa w oleju, nie polecam Fakt, straszna była, ale po aferze, jaka przetoczyła się na forum Mazovii, na następnych edycjach jedzenie było już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 no to kto z was jedzie bo już chyba wszyscy zadeklarowani bo zostało 8 dni niecałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wiem że parę osób było z forum to może ktoś ma fotki z m1 z podium?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.