Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Waga podawana przez producenta to 14kg(razem z błotem). Wazony na wadze wędkarskiej, nie wiem jakim błędem pomiar jest obarczony. Młody śmiga jak stary więc +/-1kg nie robi chyba wielkiej różnicy. Biorąc pod uwagę to że wieszaliśmy to co znaleźliśmy w piwnicy nie jest źle. Rama KTM - nowa Koła jakieś nn z oponami kenda 26x1,95 Widelec RST capa t6 Korba sh fc m191 24/34/42 P. przód chyba acera P. tył alivio Klamkaman. alivio 3/8 Kaseta alivio 11/30 Mostek, kiera, sztyca zbieranina zoom, wheeler. Siodełko (patrząc na proporcje raczej siodło)SELLE ROYAL FRECCIA męskie Tyle w temacie. Można lepiej, mądrzej, taniej(drożej) ale radocha wspólnego budowania niewycenialna! Jeszcze raz dzięki za rady i pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ozezwtwarz... 14 kilo... To niezle krowsko wyszlo... No myslelem ze jakas lepsiejsza waga bedzie... Czekamy na zdjecia w terenie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerbudzyk Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Osobiście wybrałbym ten sprzęt: http://e-rowerowy.com/?p=productsMore&iProduct=238 Zaznaczam że dla 10 latka to jedynie rama 15,5". według mnie przyzwoity jak na te pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Osobiście wybrałbym ten sprzęt: http://e-rowerowy.com/?p=productsMore&iProduct=238 Zaznaczam że dla 10 latka to jedynie rama 15,5". według mnie przyzwoity jak na te pieniądze. 15,5" za duża, ta na której zbudowaliśmy rower to 14,5 i jest na granicy bezpieczeństwa. Koszt roweru to praktycznie zakup ramy, reszta sprzętu z zasobów piwnicznych więc wybór był oczywisty. Porównując wyposażenie rowerów uważam że nasz lansik jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.