Ubotek Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Mam pytanie gdzie znajduję się 18g różniące te PRZEDNIE przerzutki? Bo jak patrzę to chyba tylko przez to, że 960 ma dual pull. Czy da się jakąś zmienić ten "naciągacz" by w 960 uzyskać 112g. Czy pozostaje mi piłowanie Chyba, że te przerzutki gdzieś jeszcze się różnią znacznie. Pozdrawiam Ubotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Piłowanie przerzutki, aby osiągnąć 1x g zysku w rowerze 11,5kg? lepiej kup bolt-ony, za 25zł 60g w dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Miskov, nie ważne ile mój rower waży. Pytam na czym polega ich różnica w wadze i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 miskov chciałbym Ci przypomnieć, że kiedyś na innym forum napisałeś coś w stylu "liczy się każda zmiana bo parę gramów tu i parę tam robi w końcu kilogram". Do autora: poszukaj jakiegoś projektu na LB, weź pilnik i do dzieła, jak się postarasz to zejdziesz do tej wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.