Skocz do zawartości

[Pogoda]Kiedy przyjdzie wiosna?

freediver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja chcecie mieć wszystkie info o pogodzie to wejdźcie tu

http://pogodynka.pl/

jest to stronka Instytutu Meteorologi i Gospodarki Wodnej ,info o tym co akurat potrzebujecie.

Coś im dzisiaj temperatury nie wyszły dla Poznania choć widzę, że już zmienili.

16 dniowa TVN Meteo

Clipboard01-3.jpg

Napisano

mhm... w TVN meteo nawet nie powiedzą Ci dobrze jaka jest teraz temperatura, nigdy się to dziadostwo nie sprawdza.

A 16 dniowa? to już wogóle, szanse, że im się nie chcący trafi temperatura są 0,1 na milion.;)

Napisano

mhm... w TVN meteo nawet nie powiedzą Ci dobrze jaka jest teraz temperatura, nigdy się to dziadostwo nie sprawdza.

A 16 dniowa? to już wogóle, szanse, że im się nie chcący trafi temperatura są 0,1 na milion.:)

a sprawdzalność mają zawsze 90-98% ;)

Napisano

Mi i wielu innym osobom/znajomym- nigdy się nie sprawdziła.. skąd wziąłeś tą liczbę procent? :icon_confused:

Nawet na dzisiaj dobrej temperatury nie podali...

Napisano

kurcze a wydawało by mi się że TVN tak mniej więcej się zgadza....

Co do pogody to fakt wszystko ładnie pięknie byle teraz przy plusowych temperaturach nie padał deszcz. Bo w śniegu jazdę jeszcze zniosę, w deszczu niestety jest już gorzej.

Napisano

insideeee jakby to Pratchett powiedział, szansa 1 na milion sprawdza się w dziewięciu przypadkach na dziesięć :) ale tu chodzi o 0,1 na milion więc może byc inaczej

new.meteo.pl prognoza z modelu coamps sie moim zdaniem dosc dobrze sprawdza

w warszawie od 3 dni przepiekna pogoda, dzisiaj ide odebrac rowerek z przechowalni, czas zaczac sezon

(ps. przepraszam za brak p.literek ale moj komp wlasnie zwariowal)

Napisano

skąd wziąłeś tą liczbę procent? :)

jak to skąd oni sami mówią często jaką mają sprawdzalność, dlatego właśnie się z nich śmieję :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...