TocaS Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 ja chcecie mieć wszystkie info o pogodzie to wejdźcie tu http://pogodynka.pl/ jest to stronka Instytutu Meteorologi i Gospodarki Wodnej ,info o tym co akurat potrzebujecie. Coś im dzisiaj temperatury nie wyszły dla Poznania choć widzę, że już zmienili. 16 dniowa TVN Meteo
insideee Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 mhm... w TVN meteo nawet nie powiedzą Ci dobrze jaka jest teraz temperatura, nigdy się to dziadostwo nie sprawdza. A 16 dniowa? to już wogóle, szanse, że im się nie chcący trafi temperatura są 0,1 na milion.
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 mhm... w TVN meteo nawet nie powiedzą Ci dobrze jaka jest teraz temperatura, nigdy się to dziadostwo nie sprawdza. A 16 dniowa? to już wogóle, szanse, że im się nie chcący trafi temperatura są 0,1 na milion. a sprawdzalność mają zawsze 90-98%
insideee Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Mi i wielu innym osobom/znajomym- nigdy się nie sprawdziła.. skąd wziąłeś tą liczbę procent? Nawet na dzisiaj dobrej temperatury nie podali...
ssszakalll Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 ważne jest to że już nareszcie jest ciepło. A jak w niedziele ma być 11 to będzie superancko.
TocaS Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 kurcze a wydawało by mi się że TVN tak mniej więcej się zgadza.... Co do pogody to fakt wszystko ładnie pięknie byle teraz przy plusowych temperaturach nie padał deszcz. Bo w śniegu jazdę jeszcze zniosę, w deszczu niestety jest już gorzej.
kantele Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 insideeee jakby to Pratchett powiedział, szansa 1 na milion sprawdza się w dziewięciu przypadkach na dziesięć ale tu chodzi o 0,1 na milion więc może byc inaczej new.meteo.pl prognoza z modelu coamps sie moim zdaniem dosc dobrze sprawdza w warszawie od 3 dni przepiekna pogoda, dzisiaj ide odebrac rowerek z przechowalni, czas zaczac sezon (ps. przepraszam za brak p.literek ale moj komp wlasnie zwariowal)
RAFI1784 Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 skąd wziąłeś tą liczbę procent? jak to skąd oni sami mówią często jaką mają sprawdzalność, dlatego właśnie się z nich śmieję
insideee Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 Chyba przeceniają się .. Model coamps też nie jest taki doskonały (zielony). Ale UM brązowy 48h nigdy mnie nie zawiódł..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.