Skocz do zawartości

[Koła]Mavic A319+XT

Antitalent

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam do kupienia od znajomego parę kół. Składam rower do XC i chciałbym wiedzieć czy one się naddają. Proszę więc o wasze opinie.

Wiec tak, koła maja rozmiar 28 a zbudowane są z:

obręcze: Mavic A319

piast: Shimano Deore XT

szprychy: nie mam pojęcia :/

opony: Schwalbe Black Jack ( wąskie , chyba trekkingowe)

Bardzo proszę raz jeszcze was o opinie ponieważ jestem początkującym fascynatem rowerowym i nie wiem czy to bedzie dla mnie dobry zakup.

Napisano

Witam.

Mam do kupienia od znajomego parę kół. Składam rower do XC i chciałbym wiedzieć czy one się naddają. Proszę więc o wasze opinie.

Wiec tak, koła maja rozmiar 28 a zbudowane są z:

obręcze: Mavic A319

piast: Shimano Deore XT

szprychy: nie mam pojęcia :/

opony: Schwalbe Black Jack ( wąskie , chyba trekkingowe)

Bardzo proszę raz jeszcze was o opinie ponieważ jestem początkującym fascynatem rowerowym i nie wiem czy to bedzie dla mnie dobry zakup.

troszkę ciężko do roweru XC wsadzić koła w rozmiarze 28"...

może do innego roweru?? albo na innych komponentach są złożone

Napisano

No właśnie wiem że do XC to raczej 26 cali... To jak myślicie nie warto sobie tym głowy zawracac? a może powiecie mi ile mogą warte być takie kółka?

Napisano

No właśnie wiem że do XC to raczej 26 cali... To jak myślicie nie warto sobie tym głowy zawracac? a może powiecie mi ile mogą warte być takie kółka?

nie raczej 26 a na pewno...

jeśli masz rame pod 26" to nie ma opcji

cena tych kół zależnie od przebiegu, około 200 złotych

Napisano

200 zł.. hmmm ale za sztuke czy komplet? za kompet prawda?(wybacz ale naprawdę sie nie znam) myślałem że jednak bedą warte troche więcej. heh tak to jest jak sie nie ma pojęcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...