szyderrca Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam, Bardzo proszę o pomoc w wyborze rękawiczek. Będzie to prezent dla przyjaciela więc nie chcę kupić chłamu- sam nie mam nic wspólnego z tematem dlatego proszę was o pomoc. Kolega jeździ chyba bardziej ekstremalnie(jakieś góry- wjazd/zjazd, cross czy dh, nie wiem niestety). Raczej nie na zimę- za niedługo zaczyna się sezon wiosna/lato więc bez sensu zimowe kupować. Budżet- ok 100zł. Nie wiem czy za to wyczaruje się coś fajnego ale nie lubię go aż na tyle by dokładać więcej;PP. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, pozdrawiam, B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 661 comp kupisz w tej cenie, sam takie mam i uwazam ze niezle. shimano saint wygladaja bardzo fajnie, takie kupie nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyderrca Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A ew. coś takiego?: http://allegro.pl/item886681580_super_rekawice_fox_dirtpaw_2009_promocja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Te rękawiczki foxa powinny być dobre, kilku znajomych ma podobny model i sobie chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A co powiesz na takie rękawiczki: http://allegro.pl/item885604953_rekawiczki_rowerowe_dakine_ventilator_r_l_black.html Dwóch kolegów ma ten model i bardzo, bardzo sobie chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyderrca Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jakby kosztowały trochę mniej to myśle że bym się nie wahał. Do niedzieli mam czas na kupno więc jeszcze trochę czasu jest żeby się zastanowić. pozdrawiam, B ps: jakby ktoś coś ciekawego miał jeszcze to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To może zerknij na inne modele tej firmy?? Ja sam zakupie w/w rękawiczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.