Skocz do zawartości

[obrecze] Mavic 819 disc

Szoppers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zuchy zapodajcie namiary na sprawdzonych sklepikarzy, ktoorzy handluja m.in. mavic'ami..

Do wypatrzonych piast (dzis przyszly :) potrzebuje obrecze - z racji wagi itp itd ;) wybralem xm 819 dist ust tyle ze cos mam mizerne szczescie, bo bikestacja wyprzedala resztki, a u innych sprzedawcow nie moge ich znalesc..

jakby ktos mial jakies sugestie to poprosze :D

Napisano

Zuchy zapodajcie namiary na sprawdzonych sklepikarzy, ktoorzy handluja m.in. mavic'ami..

Do wypatrzonych piast (dzis przyszly ;) potrzebuje obrecze - z racji wagi itp itd ;) wybralem xm 819 dist ust tyle ze cos mam mizerne szczescie, bo bikestacja wyprzedala resztki, a u innych sprzedawcow nie moge ich znalesc..

jakby ktos mial jakies sugestie to poprosze :D

http://www.harfa-harryson.com.pl/

Napisano

Tobo Zuch! :P

Mimo ze sam miotany przez wiatr rozumie ze (glownie zapewne niestety przez obserwacje fenotypu ;)) "waga" pisana w kontekscie obreczy to "waga uzytkownika" :) gdyby miala byc waga obreczy, to bym pytal czy "wyngiel" sieje lans po dzielni a nie czy wytrzyma :P i zamawial pierscionki po 250g ;)

I odpowiadajac poprzednikowi - harfa zada za obrecze chore 295zl/szt wobec tym Panstwu dziekujemy ;)

Wstepnie bikestacja pisze ze moze miec fele za dni pare.. ale fakt faktem ze temat wciaz pozostaje otwarty bo poza Harfa i BS nie znalazlem sklepu ktoory mialby je na stanie :)

Napisano

Ja w promocji kupilem ZTR Olimpic bo jednak wychodzi taniej i lżej szczególnie w wersji bez dętki. Teraz czekam na piasty - raczej na wyprzedaż ;)- bo 1600 za 240s to troche dużo. Teoretycznie te ZTR nie maja limitu wagi ale jakoś wytrzymalszych 355 nie bralem pod uwage.

Napisano

Ja w promocji kupilem ZTR Olimpic bo jednak wychodzi taniej i lżej szczególnie w wersji bez dętki. Teraz czekam na piasty - raczej na wyprzedaż :P- bo 1600 za 240s to troche dużo. Teoretycznie te ZTR nie maja limitu wagi ale jakoś wytrzymalszych 355 nie bralem pod uwage.

Troszke slabizna u "no tubes" to koniecznosc opasek i innych kleikow a cena jednka nieco chora :) hmmm... moze nie pisza o ograniczeniu.. bo po prostu nie uwzgledinaja reklamacji :)

ktos kto ma 90kg i + jedzi moze na tych chucherkach? :P

Napisano

No własnie chyba bedę pierwszy z taką wagą :) ale zaryzykuje bo jednak z piastami 240s i "lekkimi" szprychami powinny ważyć w około 1400 gramów. Pytanie czy wróce na nich z pierwszego maratonu w całości :)

Napisano

819 sa przynajmniej sprawdzone i spokojnie dają radę, W CRC wychodzą za < 260 zł i wysyłka free, jeśli chodzi o bikestację - z mojego doświadczenia wynika , że nie są bardzo rzetelni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...