Szoppers Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Zuchy zapodajcie namiary na sprawdzonych sklepikarzy, ktoorzy handluja m.in. mavic'ami.. Do wypatrzonych piast (dzis przyszly potrzebuje obrecze - z racji wagi itp itd wybralem xm 819 dist ust tyle ze cos mam mizerne szczescie, bo bikestacja wyprzedala resztki, a u innych sprzedawcow nie moge ich znalesc.. jakby ktos mial jakies sugestie to poprosze
Rulez Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Cena nie jest bardzo atrakcyjna , ale przynajmniej jest dostępna ... http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=3445
Gość Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Zuchy zapodajcie namiary na sprawdzonych sklepikarzy, ktoorzy handluja m.in. mavic'ami.. Do wypatrzonych piast (dzis przyszly potrzebuje obrecze - z racji wagi itp itd wybralem xm 819 dist ust tyle ze cos mam mizerne szczescie, bo bikestacja wyprzedala resztki, a u innych sprzedawcow nie moge ich znalesc.. jakby ktos mial jakies sugestie to poprosze http://www.harfa-harryson.com.pl/
rzymo Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 (...) potrzebuje obrecze - z racji wagi itp itd wybralem xm 819 dist ust (...) Z powodu wagi powiadasz - doliczyłeś wagę gniazd pod nyple?
Rulez Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Ja właśnie z powodu wagi, kółka z obręczami 819 przerzuciłem do zimówki, zamiast nich zamówiłem to (i czekam na nie) : http://www.bikediscount.com/ItemDetail.aspx?ig3=Laufrads%c3%a4tze&ig2=DT-Swiss+Laufrads%c3%a4tze&ig1=MTB+Disk+Laufrads%c3%a4tze&desc1=DT+Swiss+XM+1550+Tricon&ig3id=9&ig2id=6&ig1id=108&iid=1387&mi=0&hasv=0&webi=0
tobo Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Z powodu wagi powiadasz - doliczyłeś wagę gniazd pod nyple? tu chodzi raczej o wage wlasna uzytkownika, nie obreczy....
rzymo Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 tu chodzi raczej o wage wlasna uzytkownika, nie obreczy.... Faktycznie, zrozumiałem to w innym kontekście
Szoppers Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Napisano 21 Stycznia 2010 Tobo Zuch! Mimo ze sam miotany przez wiatr rozumie ze (glownie zapewne niestety przez obserwacje fenotypu ) "waga" pisana w kontekscie obreczy to "waga uzytkownika" gdyby miala byc waga obreczy, to bym pytal czy "wyngiel" sieje lans po dzielni a nie czy wytrzyma i zamawial pierscionki po 250g I odpowiadajac poprzednikowi - harfa zada za obrecze chore 295zl/szt wobec tym Panstwu dziekujemy Wstepnie bikestacja pisze ze moze miec fele za dni pare.. ale fakt faktem ze temat wciaz pozostaje otwarty bo poza Harfa i BS nie znalazlem sklepu ktoory mialby je na stanie
sivydym Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Ja w promocji kupilem ZTR Olimpic bo jednak wychodzi taniej i lżej szczególnie w wersji bez dętki. Teraz czekam na piasty - raczej na wyprzedaż - bo 1600 za 240s to troche dużo. Teoretycznie te ZTR nie maja limitu wagi ale jakoś wytrzymalszych 355 nie bralem pod uwage.
Szoppers Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Napisano 21 Stycznia 2010 Ja w promocji kupilem ZTR Olimpic bo jednak wychodzi taniej i lżej szczególnie w wersji bez dętki. Teraz czekam na piasty - raczej na wyprzedaż - bo 1600 za 240s to troche dużo. Teoretycznie te ZTR nie maja limitu wagi ale jakoś wytrzymalszych 355 nie bralem pod uwage. Troszke slabizna u "no tubes" to koniecznosc opasek i innych kleikow a cena jednka nieco chora hmmm... moze nie pisza o ograniczeniu.. bo po prostu nie uwzgledinaja reklamacji ktos kto ma 90kg i + jedzi moze na tych chucherkach?
sivydym Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 No własnie chyba bedę pierwszy z taką wagą ale zaryzykuje bo jednak z piastami 240s i "lekkimi" szprychami powinny ważyć w około 1400 gramów. Pytanie czy wróce na nich z pierwszego maratonu w całości
Rulez Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 819 sa przynajmniej sprawdzone i spokojnie dają radę, W CRC wychodzą za < 260 zł i wysyłka free, jeśli chodzi o bikestację - z mojego doświadczenia wynika , że nie są bardzo rzetelni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.