Conrado007 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Witam, Chciałbym kupić sobie rower do jazdy i po mieście i do off-roadu (lasy, boczne drogi). Taka rekreacyjna, wakacyjna jazda. Zainteresowałem się tym teraz bo miałem nadzieję na jakieś przeceny (chcę wydać do 2000zł). W sklepie zaproponowali mi kilka modeli, spodobał mi się właśnie Specialized Hardrock Sport (świetna rama i malowanie!). Jego osprzęt może nie imponuje, ale powiedziano mi, że spokojnie starczy. Co o nim powiecie? (Nie mogę podać linka bo administrator bla, bla, bla) (Jak coś: 187cm / 85 kg)
twix09 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Za 2 kafle to najlepiej Krossa a6 2009, bo tutaj głównie płacisz za napis na ramie(w przypadku tego speca). http://www.mudserwis.com/kross-level-a6-2009-p-57.html
stigzak Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Góralem po mieście? Rozważ crossy np. ten Spec, skoro marka ci odpowiada Crosstrail Sport
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.