Rybka33 Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam Chcę kupić korbę do Unibike... Znalazłem tą http://www.allegro.pl/show_item.php?item=889404944 ale nie jestem pewien czy będzie pasować, głównie chodzi mi o suport. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bez problemu będzie pasowała, ale odpowiada Ci 170 mm długość korby ?? Z tego co pamiętam w Expercie są korby FSA 175 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Tak są w nim 175-tki... Myślę że będzie dobrze. Czy te 5mm robi "wielką" różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jakby nie robiło to po co producenci wydawaliby kasę na produkcję różnych korb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Te 5 mm różnicy to jak 10 mm w mostku. Niby bardzo niewiele, ale naprawdę charakterystyka się zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Te 5 mm różnicy to jak 10 mm w mostku. Niby bardzo niewiele, ale naprawdę charakterystyka się zmienia A potrafisz odpowiedzieć w jaki sposób zmienia się charakterystyka jazdy, albo do czego bardziej nadaje się krótsza korba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 z krótsza korba latwiej osiagnac wyższa kadencje natomiast dłuższa korba to większa dźwignia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Czy ta korba jest na hollowtech 2? Czy warto ją kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Czy ta korba jest na hollowtech 2? Czy warto ją kupować? Tak to jest w systemie HT2 Czy się opłaca nie wiem, poszukaj, popytaj w sklepach katalogowo ok.250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.