khfccbhv Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Mam zamiar kupić strój [spodenki i koszulkę ] csc i nie znalazłem żadnych opinii, może ktoś jeździ w takich barwach, Może macie jakieś inne propozycje ubioru w tej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jeździłem w takich kompletach, koszulki są spoko, ale gumka w ściągaczu potrafi pękać i w efekcie wypada i przestaje trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khfccbhv Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Może ktoś ma coś godnego polecenia w podobnej cenie? \koszulka do 100 \spodenki do 150 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wejdź na stronę http://www.bcmnowatex.com.pl/, tam znajdziesz ciekawe komplety, kupowałem tam już kilka razy i nie było problemów. ______________________ Pomogłem ?, proszę o plusa jak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 na mikesport.pl jest dosyć duży wybór, zobacz tez vitesse.pl maja teraz przeceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jeżeli krótki rękaw i krótkie spodenki to mieści się (prawie) w limicie cenowym kolekcja vezuvio z nowatexu. Drugi sezon słońce, deszcz, zwłoki komarów, pranie - bez zmian kolor i cała reszta - polecam. Jeżeli wersja zimowa to limit nie pozwoli na zakup dobrego ciucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natus Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 koszulka Crafta CSC po paru jazdach spisuje się doskonale, bardzo przewiewny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 jeżeli chodzi o CSC to tez polecam BCM Nowatex z tego co wiem robią to też różne firmy z "Łodzi" ale wtedy masz właśnie ten problem, że coś wychodzi, rozłazi itp. jeśli będziesz zainteresowany to pisz na prv - podasz rozmiarówkę i poradzimy BTW na stronie sklepu nie znajdziesz akurat tego wzoru pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.