khfccbhv Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wiem że już jest podobny temat ale jest chyba przeciwieństwem, mam 15 lat i chciał bym być zawodowcem w kolarstwie górskim ale w pobliżu nie ma żadnego klubu. Mogli byście mi wymyślić plan treningowy? Trochę informacji o mnie. -trenowałem przez 8 lat pływanie zawodowe ale 4 godziny trenowania dziennie to za dużo, moja skóra nie wytrzymała chloru -na wf staram się dawać z siebie wszystko - trochę chodziłem na siłownie, ogólnie dużo ćwiczę -mam wielki zapał do jazdy itd. -i przede wszystkim mam sporo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 smigamy na pelne badania, sprawdzamy, czy nie ma przeciwskazan pozniej chwalimy sie swoim stazem na rowerze swoja droga jesli od malego plywales, to mozesz sporo zawojowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khfccbhv Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jestem leikiem w tym sporcie, mam wielki zapał ale nie wiem jak zacząć trenować może ktoś wie jak powinienem ułożyć swój tygodniowy plan treningowy???? Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.